2777
2789
سلام دوستان دیروز ببرای تک تک بچه های گروه اینجا دعا کردم    پسرم دنیا اومد شیرم میخوره ه ...

هدانا جان عزیزم به سلامتی انشالله 

غصه نخور گل پسرتو میبری خونه و بقیه زندگیتو.با خوشخالی سپری میکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم شماها هم بعداز این اتفاق اینجوری بودین 

هیچ چیزی نم تونه خوشحالم کنه

غذاهای که تو بارداری دوست داشتم الان اصلا دوست ندارم و هیچی به دهنم مزه نمیده

حوصله جمع رو ندارم

روزا کسل و خواب الودم

شبا خوابم نمیبره

میگم شماها هم بعداز این اتفاق اینجوری بودین  هیچ چیزی نم تونه خوشحالم کنه غذاهای که ت ...

بعله دقیقا امشب رفتیم پارک آرم سوار ترن هوایی هم شدیم حتی انلحظه تو اوج هیجانم به فکر پسرم بودم

بعله دقیقا امشب رفتیم پارک آرم سوار ترن هوایی هم شدیم حتی انلحظه تو اوج هیجانم به فکر پسرم بودم

پس چکار  کنیم خدایااااااا 

کی این روزا میگذرا 

شما چند وقته از دست دادین دارم میمیرم من

پس چکار  کنیم خدایااااااا  کی این روزا میگذرا  شما چند وقته از دست دادین دارم میمیر ...

من یک ماه و یه هفته س. فک کنم باید صبر کنیم فقط منک اولین بچم بود اینطور شد سخته برام خیلی

من یک ماه و یه هفته س. فک کنم باید صبر کنیم فقط منک اولین بچم بود اینطور شد سخته برام خیلی

همون صبر کردنش سخته 

من که اولی بود اینجوری شدم وای به حال دل شما

من دوماه چند روزه

امیدوارم هرچه زودتر بگذره

لعنت به این روزا

من اولی نبود ببخشید دومی بود اما برای داشتنش 4سال دکتر رفتم وقتی خدا بهم داد که اصلا انتظارشو نداشتم و در شرایطی بودم که ایمان داشتم معجزه خداس

وقتیم لز دستش دادم باورم نمیشد خدا معجزه ش رو پس میگیره

همون صبر کردنش سخته  من که اولی بود اینجوری شدم وای به حال دل شما من دوماه چند روزه امیدوارم ...

خدا صبرشم میده، عیب نداره خواهر فقط ما نیستیم ک، خیلیا از این اتفاقا براشون افتاده و شاید بدتر، زندگی همینه بالا پایین داره، درست میشه

من اولی نبود ببخشید دومی بود اما برای داشتنش 4سال دکتر رفتم وقتی خدا بهم داد که اصلا انتظارشو نداشتم ...

من برا این بارداری بسیار خوشحال شدم اولین تجربه مادرشدنم بود زود تموم شد اما یه فصلی از زندگی من بود و یه گوشه ای از قلبم همیشه میمونه 

خدا صبرشم میده، عیب نداره خواهر فقط ما نیستیم ک، خیلیا از این اتفاقا براشون افتاده و شاید بدتر، زندگ ...

انشاللا که درست بشه صبرشم برسه مجبوریم باهاش کنار بیایم هرچند خیلی سخته ولی من دلم برا تکوناش تنگ شده اگه میبود دو هفته دیگه دنیا میومد

هدانا عزیزم قدم نو رسیدتو تبریک میگم ایشالله ک خوش قدمه و زیر سایه پدرومادرش یه عمر با دل خوش میگذرونه.از اینکه شاید از این بیمارستان بدون پسرت بری ناراحت نباش عزیزم دعا کن بچت صحیح سالم ببری خونه ایشالله ک چیزیش نیست برا اطمینان برده باشن چکاب بد ب دلت اصلا راه نده گلم خدای بالای سر خیلی بزرگتر از این حرفاست پناه بر خودش ایشالله ک کمکت میکنه خودتو بچت صحیح سالم راهی خونه میشین

من مشکلم اینه که همش به فکر بچه ام 

یا نگران سالم بودن بعدی ام ..

الان ۱۸ روزه پسرمو از دست دادم و حداقل باید۵ ماه دیگه صبر کنم تا اقدام، ولی طاقتم کمه

همسرم هم کلافه شده و تا اسم بچه رو میارم عصبی میشه میگه باید صبر کنیم انقدر احساساتی نباش

سرکار و تو خونه مدام فکرم مشغوله..

گفت آسان گیر برخود کارها کز روی طبع ‌/ سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش