2777
2789

من بعد از یه ivf ناموفق،

ک درحالی که اصلا جنین فریز شده نداشتم

بعد از ۷ ماه دوباره شروع کردم و حدود ۱۰ ماه بعد از تز دست دادن جنینام، 

دوباره باردار شدم...

خیلی خوشحالم که وم نیوردم.

الان اوایل ماه شش هستم.

برام دعا کنید سه ماه باقی مونده هم یه خوبی بگذره ❤❤❤

فقط و فقط یه توصیه دارم: اصلا امیدتون رو از دست ندین... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مهراا جان . خوبی . دختر گلت خوبه ؟  منم هستم با این بازی های وروجکم سر میکنم 😁😁😁😁 دوب ...

میشه خواهش کنم درخواست دوستی مو قبول کنین؟

گفت آسان گیر برخود کارها کز روی طبع ‌/ سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش
بهش بگو میخوای استراحت مطلق باشی  تعجبم ک چرا خودش بهت نگفته 🤔

یکی دیگه با من داخل بود سرویکسش شده بود ۲۳ اونو بهش داد گفت فقط میری دستشویی برمیگردی حموم هفته یکبار پنج دقیقه بهش گفت واسه هیچی بلند نشی حالا جالب بود هفتش پایین بود هر چی بهش گفت بیا دختر خوب سرکلاژت کنم قبول نکرد گفت استراحت میکنم به اون هم اسپرین داد هم امپول شیاف ولی بمن گفت استراحت نسبی اونم در حد دستشویی حموم کوتاه و غذا درست کردن ، به خواهر شوهرم زنگ زدم ماماست گفت واسه غذام پا نشو ولی در روز تا دستشویی برو پنج شش بار راه برو تا نیاز پیدا نکنی به داروهای ضدانعقاد 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
بچها برام دعا کنید حالم خیلی بده، من بیست روز پیش دچار ابریزش شدم رفتم سونو شدم کیسه اب نبود کشت ادر ...

عزیزم توکل بر خدا، انشالله همه چیز خوب پیش میره و خودت و نی نی سلامت هستین،استراحت کن و نگران نباش گلم

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
سلام دوستان دیروز ببرای تک تک بچه های گروه اینجا دعا کردم    پسرم دنیا اومد شیرم میخوره ه ...

سلام، مبارکه هدانا جون، چشمت روشن عزیز، انشالله قدمش پر خیر و برکت باشه، نگران نباش انشالله زودتر سلامت باهم برمیگردین خونه پیش داداش مهربونش.

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
سلام دوستان دیروز ببرای تک تک بچه های گروه اینجا دعا کردم    پسرم دنیا اومد شیرم میخوره ه ...

هدانا جان خیلی تبریک میگم انشالله زیر سایه خدا و پدرومادرش بزرگ بشه.انشالله بزودی با پسرت سالم برگردی خونه

عزیزم مبارکت باشه بسلامتی ودل خوش قدم نورسیده مبارک❤️😘❤️😘نکن باخودت انشا...که چیزی نیست بدبه دلت راه نده خدای مابزرگ هوامونوداره بسپارش بخدا انشا...توهم باپسرت برمیگردی خونه اینقدربفکرتم ازفکرخودم اومدم بیرون