2777
2789
سه روزدیگه عزیزم

ان شاء الله به سلامتی حتما براتون  دعا میکنم و دعای توسل می خونم به حق ائمه به سلامتی زایمان کنی و جگر گوشتو صحیح و سالم تو آغوش بگیری و دلت لبریز از مهر خدا بشه

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالله ک هدانا جون بچتو صحیح سالم بغل میکنی ب حق دل شکسته ک خدا یه فرشته ازت گرفت بعدش یه فرشته دیگه بهت داد ب بح همون فرشته هات برا ماهم دعا کن ۳ماه کامله ک از رفتن بچم میگذره ولی زندگی من ۱روز مثل روال قبلی نشده تورو خدا دعا کن برامون ک یه روزی بشه تو موقعیت الان تو باشیم 

@هداانااا    صدیقه عزیزم خدا رو شکر ک بسلامت تمام شد دوران بارداریت ، امروز فرشته زمینیت بغل میگیری بیاد امیر ارسلانت 😍 انشالله هر جفتتون خوب باشه و زایمان راحتی داشته باشی عزیزدلم ، منتظر عکس سامیار نازم هستیم 😘 ماها رو یادت نره دعا کنی 🙏 خدا پشت پناه خودت و پسر کوچولوت 😘😘😘😘😘

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
ممنون از اطلاعت.آره هر چی سعی کردم پیام بدم بهشون مبگفت کاربری حذفه

عشقم چطوری ؟ اوضاعت خوبه ؟ تیکر چی میگه خبر از اومدن دختر گلمون میده ، خاله فداش بشه 😍

ان شاء الله به حق ائمه شما هم زایمان راحتی داشته باشی و دختر گلت رو به سلامتی بغل کنی

ممنون عزیزم.چقدر دلم به دعای بقیه خوشه و محکم میشه.ان شاءالله خود شما هم هفته های پیش روتونو بسلامتی بگذرونید و دلتون پر شه از شادی دیدن بچه نازتون

من جمله تو بودم و نمی دانستم...

@mehraaa    ای جونم دخمل گل منم ک داره میاد 😍😍😍قوبونش برم 😘😘😘😘 مهرا تا ۱۸ میکشوندی ک با تولد خاله اش یکی بشه نامرد 😢 

انشالله مهرا جان خودت و دختر نازت بسلامت برگردید خونه و یه زندگی جدید و شاد شروع کنید، زایمان خوبی داشته باشی با خاطره خوش ، خاله های ماهک جونمم دعا کن 🙏 

عشقم چطوری ؟ اوضاعت خوبه ؟ تیکر چی میگه خبر از اومدن دختر گلمون میده ، خاله فداش بشه 😍

ممنون خوبم زهرا جون،خدا رو شکر فعلا همه چی خوبه.آره عزیزم صالحم رفت اما خواهرشو خدا برامون فرستاد.ان شاءالله خوشقدم باشه برا خالش و زودی فرشته خوشگل خالش برگرده و هممون خوشحال شیم.برام دعا کن زهرا جون از بابت سلامتیش خیلی استرس دارم

ممنون خوبم زهرا جون،خدا رو شکر فعلا همه چی خوبه.آره عزیزم صالحم رفت اما خواهرشو خدا برامون فرستاد.ان ...

فداتشم عزیزدلم انشالله این چند روزم میگذره و بسلامت دختر گلت بغل میگیری و خستگی این چند سال از تنت بیرون میاد 🙏اصلا نگران نباش یه دخمل ناز و قشنگ داره میاد ک حال مامان و بابا رو خوب کنه و داداش هم خوشحال بشه از اومدن خواهرش 😍 اسم نی نیمون چیه ؟

فداتشم عزیزدلم انشالله این چند روزم میگذره و بسلامت دختر گلت بغل میگیری و خستگی این چند سال از تنت ب ...

ممنمون عزیزم.مرسی از دعاهای قشنگت.ان شاءالله ایندفعه هیچ کدوم از اون تلخیا تکرار نشه با دعاهای شما البته نه فقط برای من بدای ههممون.دوس داشتم اسم دخترم هم آهنگ و شبیه اسم داداشش باشه.اسمشو ساره گذاشتیم اگه خدا بخواد.از صمیم قلبم دعا میکنم و از خدا میخوام خیلی زود خبر بارداریتو (همونی که میخوای) بهمون بدی ان شاءالله

ممنمون عزیزم.مرسی از دعاهای قشنگت.ان شاءالله ایندفعه هیچ کدوم از اون تلخیا تکرار نشه با دعاهای شما ا ...

قربونت عزیزم ، خدا پشت پناه خودت و ساره کوچولو ناز😍 

ممنون از لطفت انشالله 😍😍😍دوقلو هام میارم 😍

@mehraaa    ای جونم دخمل گل منم ک داره میاد 😍😍😍قوبونش برم 😘😘😘😘 مهرا تا ۱۸ میکشوند ...

فدای توزهراجانم انشا...بزودی پسرگل توهم بیاد ودامادش کنی وخداتمام غمهات وپاک کنه 

🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

فدای توزهراجانم انشا...بزودی پسرگل توهم بیاد ودامادش کنی وخداتمام غمهات وپاک کنه  🤲🏻🤲🏻🤲🏻 ...

قربونت عزیزدلم ، انشالله 🙏 سر زایمان یادت نره دعامون کنی