2777
2789
ان شااله که به خیر میگذره و پسرت رو سالم بغلت میگیری. خدا پشت و پناه تو و مهرک باشه که هفته آینده ب ...

فدای تو باران مهربونم انشالله بزودی دلت شاد بشه عزیزم مارو هم کلی ذوق زده کنی 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم شزمنده نتونستم بیام دیروز دکتر بودم گفت باید اول امپول برا ریه بزنی امروز و فردا میز ...

کرونابه بیهوشی چه ربطی داره؟اخی پس باهمیم هدانااین هفته هفته چندی که ۲۷۰۰؟

سلام دوستای گلم شزمنده نتونستم بیام دیروز دکتر بودم گفت باید اول امپول برا ریه بزنی امروز و فردا میز ...

هدانا جون هر روزی که رفتی برای زایمان مارو بی خبر نزار گلم از راه دور دعاگوت باشیم گلم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

ان شاءالله که به خیر و خوشی زایمان میکنی عزیزم 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
خوبی ارزو جان نی نی خوبه😘

ممنون عزیزم شکر خدا من از الان نگران هفته 30 به بعد ام میترسم نتونم تکوناشو بشمارم به خدا وسواس گرفتم خدا خودش کمک کنه 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
ان شااله که به خیر میگذره و پسرت رو سالم بغلت میگیری. خدا پشت و پناه تو و مهرک باشه که هفته آینده ب ...

ان شاءالله که به زودی خبر بارداریت این تایپیکو از خوشحالی ببره رو هوا 

ان شاءالله به زودی زود خبرش بهمون بدی دختر خوش قلب و مهربون 

هدانا هفته چندی الان ؟

چندتا امپول ریه برات داده ؟

رفتم اومدم راستی مهرا جان قبل عمل مگه نیاره بریم بیمارستان برا نوبت اینا  منشی بهم گفت همون روز ...

اگه اتاق جدا میخوای زودتر برو بیمارستان رزرو کن یهو برا اون روز پر نباشن اتاقا

ان شاءالله تاموقع زایمانت مامان خوب میشن.فقط یادتون باشه فردسرماخورده نبایدنوزادوببوسه.

نگران ریزبودن نی نی گل نباش.من دخترم ۲۵۵۰ صحیح وسالم بودخداروشکر.

ان شاءالله به سلامتی زایمان کنی توکل به خدا همه چی روبسپربه خودش .التماس دعا 😚😚😚😚

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو