2777
2789
سلام عزیزم خوبی؟ممنون گلم.انشالله خودتم به زودی به آرزوت برسی.انشالله همه دوستان بسلامتی فارغ بشن. ...

سلام عشقم وای مامان فدای دوقلو ها بشه 😍 انشالله نی نی خودتم بسلامت بدنیا بیاد و خدا معجزش بهت نشون بده😍

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

@هدانا    جان تو چطوری عزیزدلم ؟پسمل های گلت خوبن 😍 دلم تنگت شده دعای توسل هم تموم شد یادم کنی 😂

بقیه دوستان چطورن انشالله همگی صحیح سالم باشید و دوست های باردار بسلامت فارغ بشن و دوست های منتظر بزودی حاجت روا بشن 🙏 

مصی جان نشد تگت کنم تو چطوری عشقم ؟پسمل نازت خوبه 😍

بچه ها کسی از ملیسا خبر داره ؟ زایمان کرد ؟کاربریش تعلیق شده انگار 😟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان گلی های باردار .‌‌.هدانا مهرا ستاره ها سعیده جون و بقیه عزیزانم تا الان خدا هواتونو داشته و مر ...

سلام گلم خوبی؟یه دنیاممنونم عزیزم الان بیشترازتروقت دیگه نیازمند دعاتم انشا...بهتربن هابرات اتفاق بیفته فدای توعزیزم😘😘😘😘😘

سلام مریم جونم خوبی ؟ فداتشم منم دلم تنگ شده برات یه عالمه 😍 نمیایی اینجا شب زنده داری کنیم برات خا ...

انشا...توانقدرخدابهت بچه بده که وقت نکنی حمام بری چه برسه بیای اینجا

سلام ماری عزیز.توجه کردم ازاول تاپیک به همه مادرهای داغدارودلشکسته امیدوانرژی مثبت میدی.ومهربانی خود ...

سلام شباهنگ جان ممنونم از لطفت.عزیز دلم هیچ کس تو عالم وجود نداره که از تصمیمات بارگاه الهی آگاه باشه ولی اینو میدونیم که خدا چون مهربون ترین مهربوناست همیشه برامون بهترین اتفاقات رو میخواد و تازه اینم میدونیم که با دعا خیلی چیزا تغییر میکنه.

من بهت پیشنهاد میدم ۱۰۰ مرتبه هر صبح و ۱۰۰ مرتبه هر شب این آیه رو بخونی:(اگر همسرت هم بتونه انجام بده که چه بهتر)

رب لاتذرنی فردا و انت خیرالوارثین

امیدوارم که به زودی خداوند خواستت رو برآورده به خیر کنه.فقط ازش ناامید نباش.امیدوار و مثبت باش به زودی باردار میشی انشالله.آمین

سلام عزیزم خوبی؟چقدر دلتنگت بودم... اگر اسممو نمیاوردی منم مثل زهرا شاکی میشدم😂😂😂انشالله برای خود ...

قربونت آدینه جونم.منم همه این آرزوهای قشنگ رو برای خودت از خدا طلب میکنم.الهی به زودی دلت شاد بشه

سلام مریم جونم خوبی ؟ فداتشم منم دلم تنگ شده برات یه عالمه 😍 نمیایی اینجا شب زنده داری کنیم برات خا ...

عزیزم خیلی یادتم.منم دلم برات تنگ شده.آفرین با همین روحیه و شوخ طبعی برو جلو ..ادامه بده😁😁مطمئنم موفق میشی

عزیزم خیلی یادتم.منم دلم برات تنگ شده.آفرین با همین روحیه و شوخ طبعی برو جلو ..ادامه بده😁😁مطمئنم م ...

فداتشم عزیزم 😘😘😘 بدبختی خدا دیگه خیلی حال میکنه باهام میگه تو برام بمون نمیخاد بری😂😂😂

من ۲۱ اردیبهشت نوزاد قشنگمو بعد از ۱۸ روز از تولد از دست دادم.تو ۳۲ هفته و ۵ روز اورژانسی سزارین شدم ...

سلام خیلی متاسفم اميدوارم خدا به دلت صبر و تحمل بده واقعا خیلی سخته  نمی دونم چه بگم 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
سلام دوستان عزیزم خوبین؟ پیام هاتون خوندم.هدانا جان الهی هزار مرتبه شکر که به خیر گذشت ..باور کن خی ...

ممنون عزیزم با دعاهای قشنگت امیدوارم هر چی از خدا میخوام بهترین شو بهت بده 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 

به حق مادر سادات و امام علی همه دوستان خوبم هر چه رو که از خدا می خوان بهترین ها رو بزاره تو دامنشون و دلشون شاد شه و سرشار از مهر خدا