2777
2789
آزمایش گلوکز واینا رفتی عزیزم 

سلام آره عزیزم رفتم خدا رو شکر مشکلی نبود فقط یه مقدار ایمنی بدنم پایین بود و هورن تیروئید N3 پایین بود دکتر گفت طبیعی و دارو نداد

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مصی نمیدونی دارم چجوری زندگی میکنم دلم پر مثل بندبازی هستم که داره روبندراه میره همونجوری پرازاسترسم ...

من هر لحظه و هر ساعتم با استرس میگذره  سعی میکنم خودمو کنترل کنم بخاطر بچه بخاطر همسرم ک میدونم از من بیشتر تو استرسه و بفکر منو پسرمه اما بروز نمیده .. 

منم وقتی سی هفته امو رد کردم ب دکترم میگم یعنی میتونم طبیعی و به موقع زایمان کنم . امپول بتا هم زدم . برگشته گفته دختر من تمام احتمالات رو برات در نظر گرفتم و اصلا فکر زود اومدنش نباش . انگار ی خلائی درونم هست ... شایدم ناخوداگاهمه ک باعث تپش قلبم شده چون یهو فکرم خراب میشه و غیر قابل کنترل  .. انشاله ما بقی راه هم بسلامتی بگذره ❤❤❤ این دردا قابل تحمله 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
من ۱۱ هفته و ۶ روز ان تی رفتم احتمال بالا گفت پسره .۱۵ هفته هم قطعی. و درست گفته بود.😍😍😍😍

ممنون عزیزم جواب دادی،ما قبلا با هم صحبت کرده بودیم مگه نه؟به خاطر اسم کاربریتون میگم❤❤❤❤

کارشناس ارشد حقوق قضایی
من هر لحظه و هر ساعتم با استرس میگذره  سعی میکنم خودمو کنترل کنم بخاطر بچه بخاطر همسرم ک میدونم ...

اره واقعادقیقاولی من گفتم بتابزن گفت ریه بایدتوحالت طبیعی کامل شه من باامپول اینکارونمیکنم

اره واقعادقیقاولی من گفتم بتابزن گفت ریه بایدتوحالت طبیعی کامل شه من باامپول اینکارونمیکنم

شاید چون طبیعی بودم البته پرولتونم میزنم . من دیگه هیچ ریسکی رو نکردم . 

نزدی از عوارضش راحتی من فکر میکنم ی دلیل این حالتام بخاطر امپول بتا باشه با اینکه تقریبا سه هفته گذشته . چون چند نفری هم مثل من بودن.

مهرا جون سزارین میشی ؟؟ الان بهت تاریخ داده؟؟

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
سلام بچه ها خوبین؟رفتم سونو ان تی گف سالمه خداروشکر جنسیتم احتمالا دختره خدا جواب دعاهامو نداد هی ...

سلام عزیزم. خدارو شکر ک سالمه🙏🙏🙏🙏🙏

هنو زوده برای جنسیت عزیزم . تو ان تی احتمال میدن قطعی ک نمیگن مهرا هم همین طور بود . انشاله هر چی خیره برات پیش میاد 🌹🌹🌹🌹

اینطوری نگو ❤❤❤خدا دوستت داره❤❤❤

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
قربونت عزیزم اسم نی نی چیه 😘😘😘😘 منم اواخر تیرماه تاریخ زایمانمه کاش چشامو میبستمو باز میکردم م ...

سلام عزیزم خوبی؟ انشاالله که نی نیت را سالم بغل بگیری. عزیزم من این تاپیک را از قبل دنبال میکردم و با ناراحتی تک تک تون ناراحت شدم. ده ماه پیش پسرم را از دست دادم. تو سونوگرافی آنومالی نقص فتق دیافراگم نشون داده نشد تو سونو ۳۲ هفته مشخص شد که بعد از مشورت یا چند فوق تخصص جراحی اطفال گفتن شانس زنده ماندن نداره و در صورت عمل کردن احتمال معلولیت داره که بعد از تولد فقط ۳۰ دقیقه زنده بود و پر کشید. بچه اولم بود حتی سیسمونی هم گرفته بودم اما خواست خدا چیز دیگه ای بود. الان میخوام دوباره اقدام کنم مشاوره ژنتیک رفتم خدا را شکر جهش ژنی نبوده الان یکسری آزمایش دادم :

Rubella igm 4.7 negative

Rubella igg 19 positive

Cmv igm 6 negative

Cmv igg >180  positive

Toxoplasma igm 1.8negative

Toxoplasma igg 3.2 negative

Listeria igm negative

Listeria igg negative

جواب آزمایش را نشون دکتر دادم توضیح زیادی برام نداد فقط گفت قبلا به ویروس سیتومگالدویروس مبتلا شدم و و موقع حاملگی نباید سرما بخورم یک سری دارو هم داد قرص آسیکلوویر ۴۰۰ و کپسول انتری داکس ۱۰۰ گفت که احتمال داره مشکل بچم به خاطر این ویروس بوده باشه الان نمیدونم با این داروها مشکلم برطرف میشه یا نه؟ احتمال گرفتن مجدد این ویروس در بدنم هست؟ 

برای شما مقدار cmv چقدر بود دکترتون چی گفت؟

الان میخوام اقدام به بارداری کنم گفته باید سه ماه قبل بارداری فولیک اسید ۵ میلی گرم بخورم و بعد اقدام کنم 

الان باید سه ماه فولیک اسید بخورم و موقع اقدام هم خوردن قرص را ادامه بدم ممکنه حاملگی تو همون ماه اول اتفاق نیفته اشکال نداره این قرص ۶ یا هفت ماه خورده بشه؟

شما قبل از اقدام به بارداری چه آزمایشهایی انجام دادید و چه واکسنهایی زدید؟ ممنون میشم لیست کاملش را اگه امکانش هست برام بگید که من هم انجام بدم.

موقع بارداری به غیر از غربالگریها چه آزمایشهایی دادید؟

الان ده ماه از سزارینم میگذره آیا لازمه سونوگرافی هم بدم یا نه؟ 

من توی یه شهر کوچیک زندگی میکنم که هیچ امکاناتی نداره ممنون میشم راهنماییم کنید و کارهایی که انجام دادید را به من بگید

دوستان آزمایشم مال هشت ماه قبله که میخواستم مشاوره ژنتیک برم به نظرتون دوباره تکرار کنم الان خیلی نگرانم و استرس دارم که دوباره مشکلی برام پیش نیاد ممنون میشم راهنماییم کنید

دوستان آزمایشم مال هشت ماه قبله که میخواستم مشاوره ژنتیک برم به نظرتون دوباره تکرار کنم الان خیلی نگ ...

انشاالله که مشکلی پیش نمیاد نسبت به ویروس سایتو مگالو ویروس وسرخچه مقاومی یعنی اینکه قبلا گرفتی و سرخچه هم احتمالا واکسنش زدی ولی نسبت به انگل گربه یا توکسو مقاوم نیستی 

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
@هدانا     @مصی70     @mehraaa    شما هجده هفته طول سرویکستون چن ...

مرسی عزیزم شما قبل از اقدام به بارداری چه آزمایشهایی انجام دادین؟ چند ماه قبل از بارداری فولیک اسید خوردین و موقع اقدام هم ادامه دادین؟