2777
2789

سلام دوستان.من تازه وارد این تاپیک شدم.خیلی انرژی گرفتم وقتی دیدم بیشتر دوستان مامان شدن ویا چندهفته دیگه نی نی هاشون میان تو بغلشون

من خیلی دلم شکسته.دنبال جایی میگشتم که بتونم درد دل کنم.بلکه آرومتر بشم.

من دوقلوهام تو بیست ویک هفته پرکشیدن ورفتن.با آی وی اف باردارشده بودم.بعد از چندسال .سنم هم بالاست سی وهشت سالمه.دوهفته پیش دخترهای قشنگم منو تنها گذاشتن.

اما سعی کردم خودم رو کنترل کنم چون چند ماه دیگه میخوام جنینهای فریزم رو انتقال بدم.توروخدا برام دعا کنید.شما مادرین وتودلتون طفل معصوم جاداره.دعاهاتون زودتر مستجاب میشه.دعا کنید آرومتر بشم وزودتر مامان بشم.

دعای خودم وقتی بارداربودم برای دونفر که نازایی داشتن گرفته.اما خودم دست خالی موندم.اما باز به حکمت خدا شک ندارم وامیدم رو از دست نمیدم.ولی از شما هم التماس دعا دارم.

سلام دوستان.من تازه وارد این تاپیک شدم.خیلی انرژی گرفتم وقتی دیدم بیشتر دوستان مامان شدن ویا چندهفته ...

متاسفم عزیزم انشا...خدااینبارکمکت کنه وبچه هات برگردن تودلت 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻ماهاازحکمتش سردرنمیاریم ولی انشا...هرچی که هست برات خیرباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفم عزیزم انشا...خدااینبارکمکت کنه وبچه هات برگردن تودلت 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻ماهاازحکمتش سردرنمیاریم ...

فدات بشم مهراجان.همینکه باکسی همصحبت میشم خیلی حالم بهتر میشه.آخه عادت کرده بودم همش تو تاپیک دوقلوها پرسه میزدم وباهم صحبت میکردیم.اما الان دیگه نمیتونم برم اونجا.میترسم باعث انرژی منفی بشم.خیلی بهشون عادت کرده بودم.خیلی گشتم تا این تاپیک رو پیدا کردم.به خاطر شوهرم نمیتوم خیلی ناراحتی کنم.منو قسم داده که به فکر آینده باشم وگذشته رو رها کنم.اما من مادرشدن رو احساس کردم.تکون خوردن بچه هام ودردهایی که کشیدم رو با هیچ چیزی نمیتونم عوض کنم.تو تنهایی گریه میکنم اما مجبورم حفظ ظاهر کنم تا خونوادهامون ناراحت نشن.فقط به خاطر شوهرم دوام آوردم.

خدا بهم معجزش رونشون دادو در کمال ناباوری بار اول با آی وی اف باردارشدم.اما باز خودش داده هاش رو ازم گرفت.قلبم شکست.اما باز امیدوارم.به حکمت ورحمتش.

فدات بشم مهراجان.همینکه باکسی همصحبت میشم خیلی حالم بهتر میشه.آخه عادت کرده بودم همش تو تاپیک دوقلوه ...

خداهیچکسوناامیدنمیکنه بیشتربچه هایی که اینجان خدا دوباره بچه هاشونوبهشون برگردونده درسته نه ذوق پارسال ودارم نه شوقی جزنگرانی هیچی ندارم ولی توکل بخودش میدونم چی میکشی خیلی سخته البته هرکی بمندمیگه سخته میگم نه فاجعس سختی یه کلمه کوچیکه براش ولی هیچ کس نمیفهمتمون جزبچه های اینجاکه کشیدن میفهمن امیدت به خداباشه اگه بپرسم چرا پرکشیدن ناراحت نمیشی؟

سلام دوستان.من تازه وارد این تاپیک شدم.خیلی انرژی گرفتم وقتی دیدم بیشتر دوستان مامان شدن ویا چندهفته ...

سلام عزیزم متاسفم که دوتا نی نی تو از دست دادی درسته نمیتونی تو خونه گریه زاری کنی ولی اینجا راحت باش دردلاتو بگو  ماهم هستیم و برات دعا میکنیم نا امید نشو انشاله دوباره خداوند بهت اینبار معجزشو نشونت میدا از خدا میخام قبل اینکخ بری برای انتقال خودت طبیعی باردار بشی😍😍😍😍

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
بچه هاهرکاری میکنم نمیتونم ملیسا وتگ کنم میشه یکی بکنه ببینیم درچه حال زایمان کردیانه؟

@ملیسا۱۳۷۳‍ 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

چرا ابی نمیشه 😥😥😥

دوستان من آزمایش کشت ادرار دارم ودفع پروتین دارم دکترمم تعطیله چیکار کنم

خداهیچکسوناامیدنمیکنه بیشتربچه هایی که اینجان خدا دوباره بچه هاشونوبهشون برگردونده درسته نه ذوق پارس ...

تو هفته بیست ویک ترشحم زیاد شد رفتم دکتر معاینه سطحی کرد وگفت متاسفم .کیسه آبت اومده تو واژنت وسوراخ هم شده.نمیشه کاریش کرد.رفتم بیمارستان اونجا هم همینو گفتن.راضی به سقط نشدم .اصلا باورم نمیشد.آزمایش سلفری،ان تی،آنومالی ،سونوی قلب،همه چیزشون سالم بود.تا لحظه آخر قلبشون میتپید.آخرش بهم گفتن اگه سقط نکنی رحمت عفونت میکنه وبچه ها هم خودشون سقط میشن.شوهرم گفت خودت برام مهمتری.ما باز هم امیدداریم.پس رضایت بده.دیگه راهی نداشتم.طبیعی سقط کردم.اما کمی از جفت مونده بود که کورتاژ شدم.الان دوروز هست که خونریزیم بند اومده.قراره تیر ماه برم تهران برای اینکه دکترم بگه کی میتونم جنین فریز انتقال بدم.خیلی سعی کردم حال روحیم رو خوب کنم.اما تو تنهاییام برای جگرگوشه هام زجه میزنم.از طرفی هم مقاومت میکنم که زودتر خوب بشم وبرای انتقال جنین آماده بشم.

ناراحتت کردم توروخدا منو ببخش.

برات زایمان خوب وبیخطر رو آرزو میکنم.

برام دعا کن روزی برسه که من هم بیام وبگم مامان شدم.

موقع زایمانت برام دعا کن.

تو هفته بیست ویک ترشحم زیاد شد رفتم دکتر معاینه سطحی کرد وگفت متاسفم .کیسه آبت اومده تو واژنت وسوراخ ...

نه عزیزم این چه حرفیه میدونم سخته نمیتونم بگم غصه نخورچون خودم یکسال گذشته وکماکان اشکم بی اختیارمیادمیدونم سخته ولی فقط ارامشتوحفظ کن انشا...اینباردست پربرمیگردی🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻ممنونم عزیزدلم

سلام عزیزم متاسفم که دوتا نی نی تو از دست دادی درسته نمیتونی تو خونه گریه زاری کنی ولی اینجا راحت با ...

خیلی ممنونم عزیرم.واقعا بعد از دوهفته که این تاپیک رو پیدا کردم حالم امروز بهتره.خیلی امیدوار شدم.براتون بهترینها رو آرزو میکنم.نی نی های قشنگتون رو به سلامتی در آغوش بگیرین.

خودم هم دلم میگه ممکنه طبیعی باردار بشم.اما نهایتا باید دید خواست واراده خدا در چیه.

ازتون التماس دعا دارم.

دوستان من آزمایش کشت ادرار دارم ودفع پروتین دارم دکترمم تعطیله چیکار کنم

هدانا زن داداش من دفع پروتئین داشت دکترسریع سزارینش کرد دکترت بیمارستانم نیست؟بری همون بیمارستان که دکترت عمل میکنه