2777
2789
سلام به هدانا جون و بقیه دوستان🌺  بعد اون اتفاق خدا معجزه ش رو بهم نشون داد و باز هم منو لایق ...

مبارک باشه عزیزم

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
مبارک باشه عزیزم

ممنون عزیز دلم ❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به هدانا جون و بقیه دوستان🌺  بعد اون اتفاق خدا معجزه ش رو بهم نشون داد و باز هم منو لایق ...

سلام لیانا عزیزم وای عزیزم خداروشکر 😍😍😍 تبریک میگم عزیزم انشالله با خوبی وخوشی این دورانو بگذرونی ونی نی بسلامتی بیاد بغلت    سنو رفتی🤗🤗🤗🤗

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
مبارک باشه عزیزم

آزمایش گلوکز واینا رفتی عزیزم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام لیانا عزیزم وای عزیزم خداروشکر 😍😍😍 تبریک میگم عزیزم انشالله با خوبی وخوشی این دورانو بگذرونی ...

سلام عزیز دلم ممنوووون 😘😘

مررررسی از دعات انشاالله گل پسری رو سالم و به موقع بغل کنی 

بله امروز رفتم میخواستم خیالم راحت بشه بعد بیام خبر بده 🌺🌺

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستای گلم خوبین  نمیدونید چقدر دلم براتون تنگ شده  ولی واقعا درگیر کارم  انش ...

سلام گلم منم دلم برات تنگ شده کجایی بیای مثل قدیم سه تایی بازهراناله سرکنیم  یادش بخیر

هدانا ومصی جان شماسیسمونی وچیدید؟من هنوزنچیدم نمیتونم شوهرم وسایلشواورد گذاشت تواتاقش نتونستم نگاه ک ...

مهرا من هنوز هیچی نگرفتم همه جا بسته است   خیلی هم برام سخته برم براش وسیله بخرم میدونم گریم میگیره 

مهرا من هنوز هیچی نگرفتم همه جا بسته است   خیلی هم برام سخته برم براش وسیله بخرم میدونم گریم می ...

منکه همه چی گرفته بودم داشتم این مدتم اینترنتی خواهرم خرید ولی نیاورده که نبینم چه بروزم میاد اون روزی که میخوان بچینن خونه نمیمونم نمیخام ببینم 

هدانا ومصی جان شماسیسمونی وچیدید؟من هنوزنچیدم نمیتونم شوهرم وسایلشواورد گذاشت تواتاقش نتونستم نگاه ک ...

نه عزیزم منم همو نچیدم یسری خونه مامانمه یسری هم تو اتاقشه تو کمد. تصمیم دارم از هفته دیگه خرید وسایلشو تکمیل کنم و کم کم بچینم . البته اینم بابا و مامانم دیروز بهم گفتن . 

منم دیشب دلمو قرص کردم اومدم وسایلی ک داشتو باز کردم. چقدر دلم براشون تنگ شده بود گریه نکردم اما کلی باهاش حرف زدم .خیلی خیلی اروم شدم . 

تو هم همین کارو بکن عزیزم.

میخواستی باردار بشی ک خدارو شکر بارداری سالمی رو گذروندی دیگه وقتشه خودتو اماده اومدن دختر گلت کنی 😍😍😍 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
نه عزیزم منم همو نچیدم یسری خونه مامانمه یسری هم تو اتاقشه تو کمد. تصمیم دارم از هفته دیگه خرید وسای ...

خوشبحالت چقدرقوی هستی انشا...پسرگلت وبزودی بغل بگیری دامادیشوببینی نمیدونم میگم دست نمیزنم تابدنیابیاد بعدبچینم دستم نمیره تامیرم تواتاقش گریه میکنم 

سلام عزیزم خداروشکر اونم خوبه خودت خوبی؟؟ نی نی خوبه؟؟ کی انشاالله میاد کوچولومون؟؟

قربونت عزیزم اسم نی نی چیه 😘😘😘😘

منم اواخر تیرماه تاریخ زایمانمه

کاش چشامو میبستمو باز میکردم میدیم مردادماهه 

خیلی خسته شدم 

خوشبحالت چقدرقوی هستی انشا...پسرگلت وبزودی بغل بگیری دامادیشوببینی نمیدونم میگم دست نمیزنم تابدنیابی ...

انشالله عزیز دلم 🙏🙏🙏 همچنین عروسی دختر گلت 😍😍😍

چاره ای نیست گلم خیلی سخته اما کنترل میکنم .

میدونم چ حالی داری اما تو هم خودتو اماده کن 

بخدا اون دختر خوشگل مامان شاد و سرحال میخواداااا 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
انشالله عزیز دلم 🙏🙏🙏 همچنین عروسی دختر گلت 😍😍😍 چاره ای نیست گلم خیلی سخته اما کنترل میکنم . ...

مصی نمیدونی دارم چجوری زندگی میکنم دلم پر مثل بندبازی هستم که داره روبندراه میره همونجوری پرازاسترسم دیروزنوبت چکاپ داشتم بجای سوال ازدکترم گفتم اقای دکترهفته دیگه ۳۴هفته میشم چیکارکنم؟میدونه داغونم گفت مگه چندباراتفاق افتاده که اینجورمیگی گفت بخاطرحالت هرهفته بیا چکاپ