2777
2789
 با اجازه دوستم پریناز جون بچها امشب شب ۱۹ ماه رمضونه ، اقدامیای عزیزم اگه دوست داشتین تو یه ب ...

راستی میگن ۲۵ رمضان هم میشع این آیات رانوشت

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بیان بچع ها صدا کنیم برای همدیگه  دعا کنیم منم براتون سوره قدر میخونم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@آرسااام    

@_آدینه_    

@ملیسا۱۳۷۳‍ 

@دلشکسته۶۷    

@باران۳۱    

@آرسااام     @_آدینه_     @ملیسا۱۳۷۳ ‍  @دلشکسته۶۷   ...

سلام عزیزم... خوبی گلم پسرگلمون خوبه؟؟ببخش اگر کم‌میام واسه اینکه اوضاع روحیم باز بهم ریخته نخواستم بیام دیگران رو ناراحت کنم... ممنون که صدام کردی... انشالله خدا بهترین سر نوشتها رو برای تو و همه عزیزای دلم تو این تاپیک رقم بزنه... اینو که دوستمون گفتن امشب که نشد بنویسم شب ۲۵ گفتی میشه؟؟.. به حق این شبهای عزیز از خدا میخوام به هممون آرامش بده و مامانای گل بزودی بچه هاشونو صحیح و سالم در آغوش بگیرن و استرس ازشون دور بشه.. اقدامی های عزیز هم زودتر بی بی مثبتشون رو برامون بزارن ... من رو هم از دعای خیرتون بی نصیب نگذارید🌹🌹🌹🌹🌹🌹

بچه هابرای وزن گیری روزی چقدردلستربایدنورد؟

مهرا جون میشه درخواست دوستیمو قبول کنی 🌺

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم... خوبی گلم پسرگلمون خوبه؟؟ببخش اگر کم‌میام واسه اینکه اوضاع روحیم باز بهم ریخته نخواستم ...

منم دخترمو پنج روز پیش،از دست دادم دارم به دیوانگی میرسم سه ماه دیگه بچم پیشم بود تو رو خدا تیکرمو نگاه کن قلبم مچاله شده رفته زیر پاهام چه جوری بلند شم خدااااا

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم 
منم دخترمو پنج روز پیش،از دست دادم دارم به دیوانگی میرسم سه ماه دیگه بچم پیشم بود تو رو خدا تیکرمو ن ...

الهی بمیرم عزیزم حق داری غم بزرگی خدابه دلت صبربده همینومیتونم بگم عزیزم😭😭😭😭😭

ممنون عزیزم اکر امکانش هست اسم و آدرس وشماره تلفنشو برام میذاری . اگر اینجا نمیشه دوستیمو قبول کن تو ...

سلام کرمانشاه پارکینگ شهرداری خیابان حاج محمد تقی روبروی آزمایشگاه رازی ساختمان پزشکان ابن سینا طبقه سوم تلفن 08337288020 و 09376085919

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
منم دخترمو پنج روز پیش،از دست دادم دارم به دیوانگی میرسم سه ماه دیگه بچم پیشم بود تو رو خدا تیکرمو ن ...

الهی خدا به دلت صبر بده عزیزم  علتش چی بود؟ 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 

الهی بمیرم😢😢😢😭😭😭😭😭 اخه چرا اینجور میشه خدایا؟؟؟؟من وقتی این اتفاق برام افتاد گفتم خدایا بدترین دشمنم این درد رو تجربه نکنه.... ولی افسوس که انگار این اتفاق در حال تکراره.... عزیزم بمیرم برا دلت... طول میکشه سرپا شی ولی قوی باش... بخدا این درد این غم مادر رو میکشه....من مهرا هدانا مریم دلشکسته آرسام... هر کسی اینجاست این درد رو کشیدیم...ولی فقط به خدا و ائمه توکل کن ..الان شاید خیلی ها دورت باشن و باهات همدردی و گریه کنن ولی عزیزم هر چی زمان میگذره میبینی خودتی و خودت و ی درد بی پایان... ولی باز خدا رو فراموش نکن ..من ۹ ماهه گذشته امضام قلبمو آتیش میزنه ولی چاره چیه عزیزم..ترا بخدا تیکرتو بردار.. خنده داره بهت بگم‌تحمل کن چون نمیشه ... گریه کن داد بزن ولی بزار غم رهات کنه😭😭😭😭...از نظر دیگران ی اتفاقه که همیشه و برا خیلی ها میافته ولی از نظر ما مادرا ی چیز دیگست جان عزیزترین کست از وجود خودت پر کشیده... اینو کی درک میکنه جز خودمون؟نزار افسرده شی نزار نا امیدی بهت غلبه کنه ...برات دعا میکنیم ...😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

سلام عزیزم... خوبی گلم پسرگلمون خوبه؟؟ببخش اگر کم‌میام واسه اینکه اوضاع روحیم باز بهم ریخته نخواستم ...

ممنونم آدینه جان خداروشکر خوبم اره حتما اگه ننوشتی روز ۲۵ این ایات و حاجتتو بنویس   توکل به خدا عزیزم از خدا میحام خیلی زود حاجتت روا بشع