2777
2789
سلام سعیده جان اره امروز رفتم اکو دادم گفت نی نی قلبش سوراخه گفت همه بچه ها قلب سوراخ دارن که خوب می ...

سلام عزیزم اصلا نگران نباش اکثر بچه وقتی دنیا میان قلبشون سوراخه 

بچه جاریم و بچه خواهرم وقتی دنیا اومدن قلبشون سوراخ بود با یه شربت که سر ساعت بهشون دکتر داده بود خوب شدن و خدا رو شکر هر دو الان سالم و سلامتن و هیچ مشکلی ندارن 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاء الله به امید خدا همه مون به سلامتی زایمان کنیم و همه نی نی هامون رو به سلامتی بغل کنیم 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
نمیدونم عزیزم . . طبق پری زدم . ولی سونو اخرم بخاطر وزن پسرم حدودا یک هفته بیشتر و جلوتر زده .  ...

عزیزم منم مثل شما سنو انومالی یه هفته زودتر زده باید با پری پیش بریم یا با سنو؟ 

اره عزیزم امروز گرفتم سلفری خوب بود جنسیتم پسره

خدا رو صد هزار مرتبه شکر ان شاء الله دامادش کنی

مبارکت باشه عزیزم به سلامتی بیادزیرسایتون انشا....

ممنون مهرا جان.ان شاءالله با دعای شما.ان شاءالله که دختر ناز خودتم صحیح و سلامت بدنیا بیاد

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
سلام مریم جون مرسی خوبم.تو مدتیم که نبودم با پیامای قبلت که به ذهنم سپرده بودم آروم میشدم.بله میرم پ ...

عزیز دلم لطف داری..خدا گل دخترت رو واست حفظ کنه الهی ..راستی تحت نظر دکتر فائزی روماتولوژیست هم هستی؟؟یادم دکتر مرصوصی توام به دکتر فائزی ارجاع دادند..

یه سوال دیگه آمپول روزانه هم مث بقیه بچه ها میزنی؟

من که فعلا قصد اقدام هم ندارم چون سال ۹۸ سال بسیار بدی داشتم و هنوز ۵ ماه از آخرین عملم گذشته..دکتر مرصوصی هم بهم گفت بزار بعد عملت حداقل ۶ ماه بگذره یکم جون بگیری.

عاشقشم خیلی ماهه ..چقدر آروم و مهربونه

عزیزم منم مثل شما سنو انومالی یه هفته زودتر زده باید با پری پیش بریم یا با سنو؟ 

اگه تاریخ پری رو میدونی طبق همون پیش برو عزیزم . چون سن بارداری بالا میره سونو ها تو تخمین زدن سن بارداری بخاطر وزن و جثه جنین میگن . بهترین تشخیصشون فکر کنم سونو ان تیه 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
تبریک میگم سعیده عزیزم

سلام پریناز جان.خوبی عزیزم؟نی نی چطوره؟حال روحی خودت خوبه؟دختر گلت خوبه؟

الان هفته چندمی به سلامتی؟جنسیت نی نی کی معلوم میشه؟

خیلی به یادتونم وقتی از دلتنگی و یادآوری روزهای تلخ آخر اردیبهشت ۹۸ اشک میریزم تک تکتون رو دعا میکنم و به خدا التماس میکنم که دلاتون شاد بشه و بچه های نازنینتون رو سالم بزاره تو بغلتون😭😭😭

سلام عزیزم اصلا نگران نباش اکثر بچه وقتی دنیا میان قلبشون سوراخه  بچه جاریم و بچه خواهرم وقتی ...

سلام خوبی اره دکتر گفت ولی مال پسر من گفت بزرگتره

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
@هدانا   خوبی عزیزم سوراخ اشکالی نداره دختر دایی منم سوراخ بود قلبش ولی چندماه بعدش بسته شده ...

سلام زهرا جان خوبی حالت چطوره تصمیم برای اقدام گرفتی یا نه  دیگه دکتر نرفتی  قلب خودمم سوراخ بود ۲۸ سالگی فهمیدم اینو سپردم به خدا امیدوارم بدو تولد خودش خوب بشع   رگش که باریک بود گفت خوبه حالا میگم نکنه دکتر بخاطر استرسم چیزی نگفته باشع ولی گفت بدو تولد چکش کن 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام پریناز جان.خوبی عزیزم؟نی نی چطوره؟حال روحی خودت خوبه؟دختر گلت خوبه؟ الان هفته چندمی به سلامتی؟ ...

ممنون از دعاهات مریم جان خیلی دوست دارم باردار بشی انشالله ماه بعد برو اقدام فقط یع نوزاد میتونه ارومت کنه