2777
2789
فکرکنم سی ویک رفتم دکترهفتموگفت قاطی کردم باحساب خودم

سلام به سلامتی بیشتر راه رو طی کردی نگران نباش به سلامتی زایمان کنی

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 

سلام دوستان من امروز 23 هفته و 2 روزمه به حساب خودم ولی سنو 24 هفته و 3 روزمه 

حالا آزمایش قند بارداری رو میتونم انجام بدم یا بزارم هفته دیگه؟ 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه.مدتی نبودم انگار حوصله نداشتم یه مدتم سرم خیلی شلوغ بود هم تو محیط کار و هم بخاطر مشغله های خودم اما همیشه به یادتون بودم و از خدا خواستم که به آرامش و خواسته دلتون برسین.امیدوارم فرد جدیدی به این جمع اضافه نشده باشه و بقیه هم حال دلشون خوب شده باشه و تعداد باردارا بیشتر شده باشه

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
زهرا ، آذر ، هدانا،مصی،زیبا،مهرا ، مریم،آدینه ، ماریا،باران،سعیده خیلی بیادتون بودم.

سلام گلم ممنونم عزیزم خدابزودی دامن خودتم سبزکنه  دعامون کن این روزامون همش بااسترس میگذره

زهرا ، آذر ، هدانا،مصی،زیبا،مهرا ، مریم،آدینه ، ماریا،باران،سعیده خیلی بیادتون بودم.

سلام سمیرا جون خوبی عزیزم نی نیمون چطوره ؟

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
@مصی70     @هدانا   بچه هاتکون بچم کم شده زنگ زدم بیمارستان میگه هفته سی ودوطبیع ...

برای منم کم وزیاد میشه عزیزم . گاهی واقعا استرس میگیرم . اما همینم باعث میشه اصلا متوجه تکوناش نشم.من 29 هفته ام . اگه فکر میکنی بیش از حد کمه میتونی ان اس تی بدی عزیزم .

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲