2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم . نگران نباش منم تا 13 هفته فقط اسپرین خوردم بعد ان تی به دکتر گفتم برام تجویز کرد .  ...

بله عزیزم همشو انجام دادم.چقدم امپول خریدم گذاشتم خونه متخصص شهرمون نوشت برام بعد رفتم یه فوق تخصص شهردیگه گف برات آسپیرین کافیه.خداکنه اشتباه نکرده باشم

ممنون عزیزم بله۳۵هفته ودوروزم بسختی اومدم تااینجا دعاکن تا۳۷هفته هم بتونم برم ک بچم نره تودستگاه&nbs ...

سلام عزیزم ان شاء الله به سلامتی بقیه راه رو طی میکنی تا چشم بهم بزنی نی نی ت تو بغلت به امید حق

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
میل به غذاندارم خوشبحالت عزیزم اخرشی کاش منم هفتم مثل توبود

مرسی توهم منم باکلی سختی اومدم تاالان ۳باربستری شدم الانم همش انقباض دارم ازاول تاالان استراحت مطلقم فقط روزارومیشمارم ک بره جلو

مرسی توهم منم باکلی سختی اومدم تاالان ۳باربستری شدم الانم همش انقباض دارم ازاول تاالان استراحت مطلقم ...

حق داری اره منم دوباررفتم بیمارستان بخاطرانقباض قرص چی میخوری؟دردم داری؟

ن درد ندارم شکمم سفت وشل میشه .روزی دوتا امپول پروژسترون میزنم وقرص نیفیدیپین میخورم

من رونم وزیردلم دردمیکنه ولی شش ساعته قرص ایزوپرین داده فکرکردم توهم همینومیخوری