2777
2789
آره خدا رو شکر همه چی خوب هستش جز این یه مورد

نگران نباش اصلا من بعد جواب امینو خیلی ریلکستر شدم .منم چند روز پیش سونو دادم تو 28 هفته. باز ان بی رو چک کرد گفت همچنان هایپوپلاستیکه . منظرش نسبت به سن بارداری . برعکس بخاطر وزن پسرم سن بارداریمو حدودا یک هفته بیشتر زده . ولی چون امینوم سالم بود دکتر میگه خوب بینیش کوچولوئه دیگه غیر طبیعی ک نیست . 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران نباش اصلا من بعد جواب امینو خیلی ریلکستر شدم .منم چند روز پیش سونو دادم تو 28 هفته. باز ان بی ...

خدا رو شکر عزیزم ان شاء الله که به سلامتی زایمان کنی و پسر گلتو بغل کنی به حق مادر سادات 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
خدا رو شکر عزیزم ان شاء الله که به سلامتی زایمان کنی و پسر گلتو بغل کنی به حق مادر سادات 

ممنونم مهربووون و همچنین عزیزم😘😘😘 . تیکر بارداریتو فعال کن گلم 😍😍😍😍 بزار حالشو ببریم ❤❤❤❤

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
ممنونم مهربووون و همچنین عزیزم😘😘😘 . تیکر بارداریتو فعال کن گلم 😍😍😍😍 بزار حالشو ببریم ❤❤❤❤

من بلد نیستم تیکر بارداری رو فعال کنم کمکم میکنید چطوریه

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
من بلد نیستم تیکر بارداری رو فعال کنم کمکم میکنید چطوریه

قسمت نی نی سایت من . اطلاعات کاربری رو میزنی . پایینه درباره من درج وضعیت جدید رو انتخاب میکنی و اطلاعاتتو میدی و ذخیره میکنی عزیزم.

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
قسمت نی نی سایت من . اطلاعات کاربری رو میزنی . پایینه درباره من درج وضعیت جدید رو انتخاب میکنی و اطل ...

ممنون عزیزم 

هدانا جون انشالله اکو عالی باشه عزیزم

ممنونم سعیده جان  بهم نوبت دادن برا روز یکشنبه بخاطر طرح فاصله گذاری    جواب سلفریت نیومده؟؟؟ *نینیو حس میکنی 🤗😍

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
ممنون عزیزم آره ان شاء الله به سلامتی بغلش کنم اسم پسرم رو علی رضا انتخاب کردیم

انشالله دامادیش😍

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
انشالله دامادیش😍

ان شاء الله خدا رو قسم میدم به مادر سادات و ائمه به سلامتی نی نی هامون رو به سلامتی بغل کنیم

ممنون عزيزم

سلام خوبی عزیزم اونجا نپرسیدم میگم بچتون زنده بدنیا اومد نزاستنش دستگاه ببخشید میپرسم  

سلام خوبی عزیزم اونجا نپرسیدم میگم بچتون زنده بدنیا اومد نزاستنش دستگاه ببخشید میپرسم  

بله عزيزم، زنده دنيا اومد گذاشتنش دستگاه

١١ ساعت هم زنده بود و بعد فوت شد 😔

پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن