2777
2789
راستش نه خوب که نمیشه و نگهداریش هم سخته از همه نظر    

اوخی عزیزم پسر عموی شوهرمم تو دوسالگی تشنج کرد فلج مغزی شدید شد الان نادرش دوتا دختر بعد اون اورد اونو گذاشته آسایشگاه ماهی ۳۰۰ وخورده ای میده واسه خود بچه خیلی بهتره عزیزم میگه خیلی بهتر ازمن میتونن بهش برسنن همه چیز سرجاشه دارو واینا

یه روز خوب میاد پس به چیزای خوب فکر کنیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوخی عزیزم پسر عموی شوهرمم تو دوسالگی تشنج کرد فلج مغزی شدید شد الان نادرش دوتا دختر بعد اون اورد او ...

راستش نگهداری از این بچه ها واقعا سخته و هزینه هاشون  هم زیاده

ما هم دلمون نمیاد بذاریم مراکز نگهداری اما واقعا خسته میشیم و همش هم تو خونه ایم ۵ ساله تو خونه ایم

یه بار زنگ زدیم مراکز نگهداری گفتن ماهی ۱ میلیون و خورده ای میگیرن🙄🤕

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
ای جانم زنده باشه دامادش کنی عزیزم برامن گفت چکاپ بعدی اومدی سونومینویسم که هفته ۳۲میشم

ممنون عزیزم ❤❤❤ 

منم چکاپم میشه 14 اردیبهشت. چون ازمایشمو تکرار کردم بردم نشونش دادم .. خودم گفتم سونو ندارم گفت میتونی امروز یا فردا ی سونو انجام بدی منم گفتم چرا ک ن .

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
سلام هدانا جان .. خوبی عزیزم.. نی نی جانمون خوبه؟،، من هنوز اقدام نیستم و حامله نیستم🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️ ...

سلام خوبی عزیزم چرا نمیری اقدام برو اقدام انشالله زودتر از دفعه قبلی باردار میشی 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
ممنون عزیزم ❤❤❤  منم چکاپم میشه 14 اردیبهشت. چون ازمایشمو تکرار کردم بردم نشونش دادم .. خودم گ ...

من بایدازمایش خون بدم کلی نوشته تاانزیماکبدم نوشته وقتمو ۲۷اردیبهشت دادفقط میخام این روزابگذره چون همش بااسترس ونگرانی بجای لذت بردن ازدوران بارداری

راستش نگهداری از این بچه ها واقعا سخته و هزینه هاشون  هم زیاده ما هم دلمون نمیاد بذاریم مراکز ...

اره خصوصی گرون دیگه نمیدونم شاید منم جای تو بودم دلم نمیومد ازش جدا شم مس خدا بهت صبر بده عزیزم واقعا مادری چند روز میش یه مامانی تو همین نی نی سایت میگفت چون پسرش خیلی شیطونه و بیش فعاله میخواد بزارتش مدرسه شبانه روزی حالا اون بچه سالمه خدارو شکر یه پسر سالمم داری خدا برات نگه داره یه دختر خوشگل و سالمم بهت بده 

یه روز خوب میاد پس به چیزای خوب فکر کنیم
اره خصوصی گرون دیگه نمیدونم شاید منم جای تو بودم دلم نمیومد ازش جدا شم مس خدا بهت صبر بده عزیزم واقع ...

🌹🌹❤❤🌸🌸

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
توکل بخدا.‌. واسم دعا کن عزیزم...😍😍😍

الهم صلی محمد وال محمد وعجل فرجهم   انشالله بزوری به مراد دلت برسی عزیزم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
خدارو هزار مرتبه شکر که همه چیز خوب هست مصی جان انشاا... برا ما هم همونجوری باشه

عزیزم جواب ازمایشت چی شد منم تقریبا از اوایل بارداری پاهام قسمت ساق بشدت خارش میده فقط شبم این اتفاق میفته کلافم میکنه بس خارش میدم زخم شده ولی بمن گفتن حساسیت بارداریه حالا ایندفعه برم بگم برام از بنویسه نگران شدم منم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
سلام خوبی عزیزم چرا نمیری اقدام برو اقدام انشالله زودتر از دفعه قبلی باردار میشی 

سلام خوبی هدانا جان 

چه خبرا 

نی نی چطوره 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم