2777
2789
من دیروز دکتر سنو گرافی پیشنهاد اکوی قلب جنین رو نوشت رو برگه انومالی گفتم چرا گفت به خاطر ریسک آزما ...

اره اکو بده خیالت راحت الان دیگه به اکثرا اکوی قلب جنین پیشنهاد میدن .

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@مصی70   سلام گلم مصی جان توهم پاهات وکشاله رانت دردمیکنه؟

سلام عزیزم . بله گاهی ک زیاد سرپا بمونم کمرم درد میگیره .. در کل پا درد رو دارم هر شب , موقع خواب بنده خدا همسرم پاهامو ماساژ میده تا بتونم بخوابم .. هم بخاطر اضافه وزنیه ک الان دارم هم درد کمرمه باعث کشیدگی کشاله ران و میزنه به زانو تا نوک انگشتای پاهام..کلکسیون درد و تجربه های ریز و درشت بارداریم 😁😁😁😁

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
نه خاک تو سرم اقدام نیستم. باید تحت دکتر اقدام کنم. 

حتما عزیزم .. استرس نداشته باش خودش باعث میشه پری عقب یا جلو بیوفته . انشاله هر چی صلاحته پیش بیاد 😘😘

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
ای جووونم جیگرشو..لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم.زیر سایه خدای بزرگ باشه

ممنون خواهری ❤❤❤😘😘😘 انشاله سالم و به موقع بیاد بغلم دنیارو به پاش میریزم 🙏🙏🙏 توکل به خدا  

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
سلام دوستای گلم خوبین؟

سلام پریناز جان حالت چطوره عزیزم چه خبر چه میکنی 🤗😍

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
واقعا نگو مگه میشه نزدیک به پری حامله شد. عجب بدبختم من

عشقم جان چکار کردی تست ندادی 

عشقم جان چکار کردی تست ندادی 

گلم امروز پریود شدم خیالم راحت شد. هیچ وقت فکر نمی کردم واسه پریود شدن اینطوری خوشحال بشم. آخه قبل بچم هم یکساله و نیم هم اقدام بودم نمیشد

خدایا شکرت🖤
خوبم حالت تهوع ام شروع شده حالم بده😭

پریناز جان بارداری؟؟؟؟؟؟

سلام هدانا جان

مصی و مهرای عزیز میگم شما بغیر اکو دیگه چه آزمایش و سونوهایی دادین

آخه ماها با هداناجان فرق داریم میخوام ببینم شما سونوی بیوفیزیکال یا ان اس تی هم دادین یا نه؟

من تو این ماه فقط یدونه آزمایش گلوکز رفتمو بس..

مهراجان منم شدیدا درد کشاله ران دارم تا حدی که نمیتونم شبا بخوابم یعنی نه به چپ میتونم دراز بکشم نه راست

نیم ساعت یبار پهلو عوض میکنم بقول خودت انشاا... سالم بیان این دردا یادمون بره

مصی و مهراجان منتظر جوابتونم