2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلم برای همتون خیلی خیلی تنگ شده  امیدوارم خودتون و نی نی ها خوب باشین  تو رو خدا توی دع ...

سلام عزیزم دل منم برات تنگ شده چقدرسه تایی ناله سرمیکردیم یادش بخیر خوبی؟شوهرت راضی نشده؟

سلام بچه ها خوبید همگی .نی نی گلی هاتون خوبن.عیدتون مبارک سال خوبی داشته باشید.

منم روحیم خیلی بهتر شده .امیدوارم به زندگی و اینده انشاالله یه سونو چکاب برم ببینم دکترم چی میگه اگه لازم بود هیستروسکوپی بشم . منتظرم این گرونای لعنتی تموم شه .و بعد به امید خدا برم اقدام

بچه ها شما که باردارید سونو و پزشک زنان هستند یانه؟

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
سلام بچه ها خوبید همگی .نی نی گلی هاتون خوبن.عیدتون مبارک سال خوبی داشته باشید. منم روحیم خیلی بهتر ...

سلام خوبی عزیزم خداروشکر بهتری  این کرونا که فعلا هست میتونی با احتیاط کامل بری دکتر عزیزم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مهرا آزمایش قندتو دادی   مصی رفتی آزمایش 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
مهرا آزمایش قندتو دادی   مصی رفتی آزمایش

نه عزیزجان ۲۴ فروردین هفته ۲۷هستم نوبت زده برم ویزیت فکرکنم اون موقع بنویس البته زنگ میزنم بیان خونه نمونه بگیرن میترسم برم ازمایشگاه

نه عزیزجان ۲۴ فروردین هفته ۲۷هستم نوبت زده برم ویزیت فکرکنم اون موقع بنویس البته زنگ میزنم بیان خونه ...

خوبه عزیزم عه میان خونه چه بهتر 🤗

خداروشکر خداروشکر عزیزم انشالله بسلامتی بغلش میگیری    ستاره جان ختم سوره حشر داریم خاستی ...

عزیزم من الان تو هفته بیست هستم برام دعا کنید بعد از 20 سال دارم مامان میشم 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 

انشالله عزیزم نصف راه را رفتی انشالله نصفه دیگشم به سلامتی طی میکنی وّبغلش میگیری  آمییییین

مبارکت  باشه عزیزم انشالله به سلامت بغلش بگیری 

چرا بعد بیست سال ؟ ببخش فضولی میکنم 

هر  چند منم ده ساله منتظرم 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
مبارکت  باشه عزیزم انشالله به سلامت بغلش بگیری  چرا بعد بیست سال ؟ ببخش فضولی میکنم  ...

به خاطر سقط هایی داشتم من دو بار ازدواج کردم و تو این مدت خیلی سخت بهم گذشت

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین