2777
2789
اینجا جمع مادرایی هست که فرزندشون رو‌از دست دادن ؟ منم امسال دو ساله دخترمو از دست دادم اگر زنده بود ...

اره عزیزم متاسفم بخاطر اتفاقی که افتاده فرشتت جاش خوبه ..چه اتفاقی براش افتاد

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا جمع مادرایی هست که فرزندشون رو‌از دست دادن ؟ منم امسال دو ساله دخترمو از دست دادم اگر زنده بود ...

اره عزیزم 😔 خیلی متاسفم خدا بهتون صبر بده اگه ناراحت نمیشی دلیلش بگو ، منم پسرم نزدیک زایمان از،دست دادم بیشتریا اینجا نزدیک زایمان و هفته های اخر یا بعد تولد از دست دادن 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
اره عزیزم متاسفم بخاطر اتفاقی که افتاده فرشتت جاش خوبه ..چه اتفاقی براش افتاد

ممنون عزیزم .مشکل کبد داشت نقص مادرزادی کبدی دو سال بیشتر پیش ما نموند الان دو ساله که میکذره 

باید کاری کنی آروم بگیرم خدا 😔
هدانا جان ریپلای نمیتونم بکنم اب جونم به نی نی سمیرا خداوحفظش کنه واسش،😍 چند هفته هست ؟ سانازه کجا ...

اره  الان نمیدونم ولی کمتر از منه   سانازی دیدم سایت وعده وعده میگفت حرفاش اشنا بودhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/4136239/من-ک-گفتم-فال-برای-تفننی-و-سرگرمیه

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
اره  الان نمیدونم ولی کمتر از منه   سانازی دیدم سایت وعده وعده میگفت حرفاش اشنا بود https: ...

صفحه ۳۴ بود

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

خیلی متاسفم، چقد سخت یعنی دو ساله بودن، الان بچه دارین؟

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
اره  الان نمیدونم ولی کمتر از منه   سانازی دیدم سایت وعده وعده میگفت حرفاش اشنا بود https: ...

اخی تاپیکش تعطیل شده احتمالا خودش بوده 😂

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
 ممنون عزیزم .مشکل کبد داشت نقص مادرزادی کبدی دو سال بیشتر پیش ما نموند الان دو ساله که میکذره& ...

عزیز دلم خدا ارومت کنه  یکی از دوستان هم اینجا پسر دکساشو از دست داد بخاطر مشکل کبد   بعدش باردار نشدی

اره عزیزم 😔 خیلی متاسفم خدا بهتون صبر بده اگه ناراحت نمیشی دلیلش بگو ، منم پسرم نزدیک زایمان از،دست ...

ان شا الله همتون صاحب فرزندی سالم بشید من یه پسر نه ساله دارم و دخترم دو سالگیش بر اثر بیماری کبدی مادرزادی فوت شد ولی دیگه اقدام ب بارداری نکردم و دیگم بچه نمیخوام چون مشکل ژنتیکی دارییم 

باید کاری کنی آروم بگیرم خدا 😔
اخی تاپیکش تعطیل شده احتمالا خودش بوده 😂

عه تعطیل شد  احتمالاخودش بود  ساناز ۲۲۲۲ بود😁