2777
2789
سلام عزیزم الان هفت ماه گذشته و اون شب که بچم اینجوری شده بود اول گفتن طبیعی بعد که دیدن فشارم بالا ...

سلام عزیزم منم مث شما بودم دقیقا معلوم نبود و چون کالبد شکافی ندادیم هیچ علتی نداشت جز احتمالات. برا همین طبق نظر بچه ها و مخصوصا تجربه مصی جان پیش دکتر پریناتولوژی رفتم و پرونده بارداری و پرونده زایمان یعنی همه سونو ها و آزمایشات اون چند روز رو هم بردم. البته منم دیر رفتم بعد 4 ماه. دکتر همه رو با دقت دید و برام یسری آزمایش نوشت که فک میکنم همون ایمنی و انعقادی و ... باشه. اگه کسی بدونه می ذارم تا خودمم بیشتر بدونم. البته من هنوز انجام ندادم انشالله بعد این اوضاع.

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
ممنون عزیزم همچنین گل پسرت بسلامتی بیاد بغلت خودمم نمیخواستم بشنوم چون استرس داشتم 

انشالله سلامت باشید انشالله بسلامتی بغلش کنی عزیزم.

یعنی منم می تونم دوباره همچین صدایی بشنوم، چقد دردناکه که اگرم بتونم بشنوم، منم مث شما میترسم گوش بدم. خدایا خودت کمکم کن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله سلامت باشید انشالله بسلامتی بغلش کنی عزیزم. یعنی منم می تونم دوباره همچین صدایی بشنوم، چقد ...

ممنون عزیزم انشاالله که بزودی قسمت خودت خیلی سخته من اونجا فقط میگفتم زود تموم بشه 

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
سلام عزیزم منم مث شما بودم دقیقا معلوم نبود و چون کالبد شکافی ندادیم هیچ علتی نداشت جز احتمالات. برا ...

عزیزم ممنون از راهنماییت

منم حتما میرم دکتر حالا که شما راهنماییم کردین

ایشالا نی نی تو سالم بغل کنی گلم

سلام دوستان عزیزم! من هم یک نی نی از دست دادم و حالا مجددا باردارم

سلام نی نیتون چند وقتش بود

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

@ملیسا۱۳۷۳    

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
عزیزم ممنون از راهنماییت منم حتما میرم دکتر حالا که شما راهنماییم کردین ایشالا نی نی تو سالم بغل ک ...

فدات شم ، انشالله که مشکلی نیست و با خیال راحت میری اقدام. همچنین عزیز دلم

بلاخره یاد گرفتم تگ کنم😎😎😎

فدات شم ، انشالله که مشکلی نیست و با خیال راحت میری اقدام. همچنین عزیز دلم

ای جهان چرا نمیری اقدام عزیزم 

آخه آزمایشات رو انجام ندادم راستش خیلی میترسم با این اوضاع، میگم یکم آروم بشه بعد

اره یکی دو ماه صبر کن خودتو هم تقویت کن چربی وسرخ کردنی نخور غداهای سالم بخور  انشالله زود به نتیجه میرسی 

آخه آزمایشات رو انجام ندادم راستش خیلی میترسم با این اوضاع، میگم یکم آروم بشه بعد

البته طبق نظر اون دکتر ، اینجا که بمن آزادی دادن از همون دو ماه پیش گفتن اسید فولیک بخورم بعد سه ماه اقدام کنم. اما  میترسم میگم آزمایش رو بدم تا خیالم راحت شه تا مشکلی نبوده باشه.

البته طبق نظر اون دکتر ، اینجا که بمن آزادی دادن از همون دو ماه پیش گفتن اسید فولیک بخورم بعد سه ماه ...

بخاطر که خیال خودت راحت باشه وبدون استرس بری اقدام ازمایش بدی بهتره