2777
2789
@پاس     @mary_ryan2    @السا98 @_آدینه_   @aijahan    & ...

سلام به همه دوستان عزیزم... عیدتوووووون مبااااارک....🤗🤗🤗🤗🤗امیدوارم سالی  پر از آرامش سلامتی و سرشار از خبرهای خوب برای همگیتون باشه... انشالله در سال جدید همه شما عزیزانم به آرزوی قلبیتون برسید... منتظرا زودتر خبر بارداریشون رو بدن.. مادرای عزیز باردار نی نی های خوشگلشون رو به سلامت به بغل بگیرن .. ولب همگیتون خندون ان شاءالله... از راه دور روی تک تک شما مهربون ها رو میبوسم😙😙😙😙🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان 🌹

انشاالله سال ٩٩ بشه بهترين سال زنديگيتون ❤️

همه منتظرا مادر بشن 😍

همه باردارا ني ني هاشون رو سلامت بغل كنن الهي آمين 💋

در پناه حق 💐

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

سلام دوستان عید تون مبارک سال خوبی داشته باشید...همه تون حاجت روا بشین و تا سال بعد نی نی بیاد تو وجودتون...نی نی مامان های جدیدم خدا حفظ کنه و زودی بیان بغل ماماناشون 😍😍😍😍😍

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰
وای سعیده جون چقد خوشحال شدم عزیزم مبارکه انشالله بسلامتی بغلش کنی مامان مهربون.

فدات عزیز دلم ممنون انشالله بزودی قسمت خودت گلم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
سلام گلم ممنون که بیادم بودی😘😘😘 هیچی دیگه قرار بود این ماه برم عمل که با این وضع موند. قرار بود ب ...

ممنونم عزبزم انشالله عیدت مبارک  انشالله سال ۹۹ پراز دلخوشی باشه برات😍😍😘😘😘😘😘😘

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
اخی سعیده مامان شده چقدر براش خوشحال شدم انشالله که به سلامتی بغل بگیرش اونم خیلی سال هست منتظره مث ...

سلام اذر جون خوبی عزیزم انشالله بزودی خبر بارداری شمارو بشنویم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
سلام به همه دوستان عزیزم... عیدتوووووون مبااااارک....🤗🤗🤗🤗🤗امیدوارم سالی  پر از آرامش سلامت ...

هنچنین خودت عزیزم وتمام عزیزانت   عیدتوندمبارک😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام دوستان عید تون مبارک سال خوبی داشته باشید...همه تون حاجت روا بشین و تا سال بعد نی نی بیاد تو وج ...

سلام فرشته جان  انشالله سال ۹۹ بهترین اتفاقای زندگی برات بیفته  عیدت مبارک وپراز شادی باشه    😍😘😘😘😘😘

راستی جمعه ۳۶ هست

سال نو همتون مبارک دوستای گلم انشالله سال ۹۹ بهترین و قشنگترین سال زندگیتون بشه

همچنین سعیده عزیزم 😍😍😍😍😍😍😘😘😘 برای خودت وتمام عزیزانت مبارک باشه 🤗🤗🤗🤗

سلام دوستان 🌹 انشاالله سال ٩٩ بشه بهترين سال زنديگيتون ❤️ همه منتظرا مادر بشن 😍 همه باردارا ني ...

سلام خوبی عزیزم چه خبر   عیدت مبارک انشالله سال جدید بهترین ها برات اتفاق بیفته عزیزم  ونینیتو بغل  بگیری🤗😍🤗😍🤗😍🤗😍😘😘😘

ممنونم عزبزم انشالله عیدت مبارک  انشالله سال ۹۹ پراز دلخوشی باشه برات😍😍😘😘😘😘😘😘

ممنون میشم   عزیزم عید خودتو نی نی کوچلو و خونواده مبارک😍😍😍😍😍😍🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗😇😇😇😇😇😇