2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از عصر تا حالا دارم گریه میکنم چقدر استرس داشتم 

وای عزیزم  خدارو صدهزار مرتبه شکر  دیدی چقدر الکی استرس داشتی   خیلی خوشحال شدم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
بچه ها زینک پلاس اوایل بارداری ضرر نداره ؟

برا چی میخوری   من فقط فولیک  اسید  با ویتامین د میخوردم اوایل   با اسپرین انوکسا 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام خانما من تازه واردم  من دو سال پیش بچمو تو هفته ۳۹ از دست دادم به علت پارگی جفت 😟😢 قبل ...

عزیزم  متاسفم😔

یعنی  دو ساله  اقدامی باردار نشدی  

؟؟

انشالله بزودی نی نی میاد توودلت

الهی شکر عزیزم شکر ، برا منم دعا کن پسرم برگرده 😍

خدا رو قسم میدم به حبروتش به مولد این ماه امام علی امام جواد امام هادی هرچه زودتر دلت شاد شه و خدا یه نی نی سالم بزاره تو دلت و دلت شاد شه 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
خدا رو قسم میدم به حبروتش به مولد این ماه امام علی امام جواد امام هادی هرچه زودتر دلت شاد شه و خدا ی ...

فداتشم عزیزم ، انشالله شمام گل پسرت صحیح سالم بغل بگیری 😘

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
فداتشم عزیزدلم ، خودت خوبی اوضاعت خوبه ؟ دخمل گلی خوبه اسمش چی میزاری اگه دوست داری بگو 😍 حق داری ع ...

ممنونم قربونت .والا هنوزانتخاب نکردم هنوزبه توافق نرسیدیم.منم استراحت مطلقم اوضاع روحیم داغونه

ممنونم قربونت .والا هنوزانتخاب نکردم هنوزبه توافق نرسیدیم.منم استراحت مطلقم اوضاع روحیم داغونه

سلام الهی به حق امام زمان اوضاع روحیت خوب بشه و خدا این نعمتشو به وقتش بزار تو بغلت 

درکت میکنم عزیزم الهی که خدا کمکت کنه 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
دکتر داده هنوز قلبش تشکیل نشده 

برای قلب هفته نه برو 

یکساله اقدامم نشدم تنبلی تخمدان دارم ممنون عزیزم🌹

گروه تلگرامی داریم اونجا خوب راهنماییت میکنن  برا تبلی