2777
2789
گذشته رو بزار کنار وگرنه خیلی سخت میشه  گلم . عزیزم انشاله نینی سالمه و برات میمونه . اگه اسپر ...

انشاله که همچی نرماله مصی جان   م

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من میخام  کخ سزارین بشم چکار کنم دکتر راضی بشه  بعد میگن اگه ورن بچه بالا هم باشه س ...

مطبی ک دیروز رفته بودم متخصص پریناتولوژی بود تو مطبش تو ی قاب نوشته بود سزارین تنها با علت علمی انجام پذیره و به درخواست شخصی انجام نمیشه ..

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
انشاله عزیزم ❤❤❤برام دعا کن 🙏🙏🙏 سعی میکنم خوب باشم اما سخته  😢😢😢

میدونم عزیزم  حتما گلی دعا میکنم برات اگه قابل باشم  🤗🤗🤗منم هفته دیگه اکو دارم باید تکرار بشه خودم میزنم اون راه که بهش فکر نکنم  😃

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
مطبی ک دیروز رفته بودم متخصص پریناتولوژی بود تو مطبش تو ی قاب نوشته بود سزارین تنها با علت علمی انجا ...

خیلی نامردن من خیلی استرس زایمان را دارم خیلیا 

میدونم عزیزم  حتما گلی دعا میکنم برات اگه قابل باشم  🤗🤗🤗منم هفته دیگه اکو دارم باید تکر ...

انشاله نی نی قلبش سالمه سالمه و سال های سال برات میتپه ❤❤❤

من چون استراحت مطلقم بیشتر تو فکرشم ولی باز یکم سرگرم میکنم خودمو 😍😍😍

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
خیلی نامردن من خیلی استرس زایمان را دارم خیلیا 

الهی کاملا درکت میکنم منم با این اتفاقایی ک افتاده تمایلم ب سزارین بیشتر شده .. حاضرم جراحی شم اما درد نکشم . دیگه واقعا توانشو ندارم .

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
انشاله نی نی قلبش سالمه سالمه و سال های سال برات میتپه ❤❤❤ من چون استراحت مطلقم بیشتر تو فکرشم ولی ...

انشالله عزیز دلم انشالله نی نی خودتو تمام دوستامون سلامت دنیا بیان و عروس و داماد بشن😍😍😍

من هستم عزیزم هر وقت خاستی بیا اینجا چت کنیم🤗🤗🤗

الهی کاملا درکت میکنم منم با این اتفاقایی ک افتاده تمایلم ب سزارین بیشتر شده .. حاضرم جراحی شم اما د ...

منم هرجور شده باید سزارین بشم اگه شد پیش روانشناس نامه میگیرم واقعا میترسم 

اره عزیزم فقط بروبیمارستان خصوصی اونجاسزارین میکنن

مهرا جان من فقط میخام خصوصی برم  خوب دکترم فقط بیمارستان خصوصی میره   میگم شاید قبول نکنه سزارین    اصلا نمیخام بیمارستان دولتی برم حتی اگه دکتر پیشنهاد بده 

مهرا جان من فقط میخام خصوصی برم  خوب دکترم فقط بیمارستان خصوصی میره   میگم شاید قبول نکنه ...

نه خیالت راحت بیمارستاناخصوصی میپرسن سزارین میخای یاطبیعی انتخاب باخودته

عزیزم چون سنت بالاس آمینونوشته بالای ۳۸اجباری انشا...برای توومصی هیچی نیست 

سلام ممنون از دلگرمیتون ان شاء الله که به حق 6 ماهی اباعبدالله همه ی نی نی ها سالم بیان تو بغل ماماناشون

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین