2777
2789
امینو سنتز شدم عزیزم

ان شاءالله که خیره بد به دلت راه نده عزیزم حسابی استراحت کن تا چند روز

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
سلام خوبی عزیزم میدونم من دو عیده که خوب نیستم  .کی میخای اقدام کنی  عزیزم نترس دوبار که ا ...

فدات. قربون اون دلت شم. گلم فعلا معلوم نیس کی اقدام کنم دکتر گفت تا آزمایش ها رو ندادی حق اقدام نداری، آزمایشات رو هم همسرم میگه فعلا یکم دیگه صبر کن. منم که بی طاقت تر میشم. از اون طرفم این ترس لعنتی. دیگه الله و اعلم

اللهم صلی علی محمد و ال محمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش میکنم عزیزم,,اخیییی. خدا صبرت بده 😞😞انشالله اینبار خده بهت یه نینی سالم میده ومیاد تو بغلت.. ...

ممنون همچنین عزیزم. نه گلم طبیعی بودم که خب خیلی زجرآور بود😞

اره عید برا ما خیلی بده همه با بچه هاشون میان ولی ما چی این روزها هم چون یادآور خاطرات پارسال بودن خ ...

آره گلی همینطوره، اصلا دلم نمیخواد امسال برم عید دیدنی حالم افتضاحه یعنی حتی تصور میکنم در حال گریه کردنم خدایا چی به سرمون اومده

امینو سنتز شدم عزیزم

سلام اذیت نشدی منم هفته آینده نوبت آمینو دارم خیلی می ترسم هفته چندم هستی عزیزم؟ 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
امینو سنتز شدم عزیزم

ان شاء الله که به حق مادر سادات جواب آمینو بیاد و هیچ مشکلی نباشه و نی نی تو به سلامتی بغل کنی

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
ان شاءالله که خیره بد به دلت راه نده عزیزم حسابی استراحت کن تا چند روز

فدات بشم مرسی از دلگرمیاتون ❤❤❤

کلا ک کاری انجام نمیدادم و استراحت میکردم الان با این وضعیتم کلا تو رخت خوابم.. توکل به خدا 🙏🙏🙏

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
سلام اذیت نشدی منم هفته آینده نوبت آمینو دارم خیلی می ترسم هفته چندم هستی عزیزم؟ 

سلام عزیزم . نه اذیت نشدم هجده هفته و 4 انجام دادم. شما نوبت گرفتی ولی من اورژانسی رفتم و همون جا هم انجام داد.اصلا نترس انشاله موردی نیست هم من هم شما گلم ❤❤❤

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
سلام عزیزم . نه اذیت نشدم هجده هفته و 4 انجام دادم. شما نوبت گرفتی ولی من اورژانسی رفتم و همون جا هم ...

عزیزم چرا اورژانسی؟ من تو 16 هفتگی دکتر برام نوبت زده. هفته آینده  زود نیست 

عزیزم چرا اورژانسی؟ من تو 16 هفتگی دکتر برام نوبت زده. هفته آینده  زود نیست

من سونو اول و ازمایش هام مشکلی نداشت . فقط تو سونو انومالی اندازه تیغه بینی رو کمتر از نرمال ذکر کرد . اونم چون سلفری نداده بودم گفتن بهتره انجام بدم تا مطمئن شم.

نه عزیزم زود نیست . چرا میخوای امینو سنتز انجام بدی ؟

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
من سونو اول و ازمایش هام مشکلی نداشت . فقط تو سونو انومالی اندازه تیغه بینی رو کمتر از نرمال ذکر کرد ...

به خاطر سنم 43 سالمه و بچه ی اولمه سه تا سقط داشتم خیلی مترسم

اصلا بهش فکر نکن ترس نداره فقط چند روز استراحت میکنی انشاله نی نی را بسلامتی بغل میگیری  امیدت به خدا باشه 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

گذشته رو بزار کنار وگرنه خیلی سخت میشه  گلم .

عزیزم انشاله نینی سالمه و برات میمونه . اگه اسپرین میخوری یا امپول میزنی باید یکی دو روز قبل امینو قطع کنی من نمیدونستم ولی گفت تا یک هفته استفاده نکنم.

حالا با دکترت کاملا در مورد قبل و بعدش مشورت کن عزیز دلم.

اصلا نترس من دیروز انجام دادم درد نداشت بعدش هم فقط استراحت . 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

بچه ها من میخام  کخ سزارین بشم چکار کنم دکتر راضی بشه  بعد میگن اگه ورن بچه بالا هم باشه سز میکنن درسته

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین