2777
2789
منم باید سرکلاژ بشم ماهه بعد

برا سرکلاژ استرس ندارم چون اوندفعه بی حسی نخاعی زدن خواستن سرکلاژم کنن ولی نشد 

میخوام استراحت مطلق باشم دکتر گفت استراحت نسبی  ولی خودم میترسم شیافم میخوام بزارم ولی باز میترسم شما سرویکست چند بود؟

من بارداری قبلیم سرویکسمو اندازه نگرفت دکتر احمقم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبق پری 2مرداد . اما سونو 29تیر 

منو هم ۲۷ تیر طبق سنو   

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
عزیزم نگران نشوبخاطرتخمک گزاریت  

مهرا جون تخمكذاريم ١٤سيكل بوده الان ١٨سيكل 

كلا سيكلم ٢٨روز 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
برا سرکلاژ استرس ندارم چون اوندفعه بی حسی نخاعی زدن خواستن سرکلاژم کنن ولی نشد  میخوام استراحت ...

من طول سرویکسم سره بارداری قبلم ک نموند اول ۳۸بود پنج روز قبله زایمانم چون لکه بینی داشتم رفتم سونو ۴۰بود ولی سره این ۳۳دکترم گف چون یبار زایمان زودرس داشتی نمیتونم ریسک کنم باید ایندفه بدوزی فعلن ک از ماه اول دارم شیاف ضد سقط استفاده میکنم ان شاال‍ا‍ه ماه بعد هم باید سرکلاژ بشم 

مهم نیس درموردم چی فکر میکنن،،مهم اینه انقدرمهمم ک میشینن راجبم فکر میکنن😉☺
برا سرکلاژ استرس ندارم چون اوندفعه بی حسی نخاعی زدن خواستن سرکلاژم کنن ولی نشد  میخوام استراحت ...

خواستن سرکلاژ کنن نشد؟؟؟!!!!ینی چرا نشد میشه بگی گلم 

منم برا سرکلاژ استرس ندارم اتفاقن خوشحالم و دعا دعا میکنم زودتر سرکلاژ کنم تا ان شاال‍ا‍ه ب لطف خدا وکمک دکترم بچم بمونه وسالم بغلش بگیرم سره اون یکی ک از دست دادمش خدامیدونه ک مردم وزنده شدم بخدا تاتونستم فراموش کنمش 

من طول سرویکسم سره بارداری قبلم ک نموند اول ۳۸بود پنج روز قبله زایمانم چون لکه بینی داشتم رفتم سونو ...

۳۸ و ۴۰ که خیلی خوبه چرا زایمان کردی پس.بار اول چند هفته زایمان کردی 

تا دهانه رحم باز نشه که زایمان نمیکنی

۳۸ و ۴۰ که خیلی خوبه چرا زایمان کردی پس.بار اول چند هفته زایمان کردی  تا دهانه رحم باز نشه که ...

۲۶هفته و۶روز بود آره دکترمم تعجب کرده بود همه چی خوب بود یهو اینجوری شد دردام شروع شد البته ناگفته نمونه من بچگی کردم بارسنگین زیاد جابجا میکردم لباس بشور خونه جارو کن همش پیاده روی زیاد مسافرت رابطه جنسی زیاد 😔😔

۳۸ و ۴۰ که خیلی خوبه چرا زایمان کردی پس.بار اول چند هفته زایمان کردی  تا دهانه رحم باز نشه که ...

اولش لکه بینی افتادم رفتم سونو گفت هیچ مشکلی نیس اومدم خونه دوروز بعدش خون ریزی افتادم ودردام شروع شد تا رسیدم بیمارستان معاینه کردن گفتن بچه تو واژنه

۲۶هفته و۶روز بود آره دکترمم تعجب کرده بود همه چی خوب بود یهو اینجوری شد دردام شروع شد البته ناگفته ن ...

پس خودت رعایت نکردی استراحت میکردی بخدا زایمان نمیکردی.اما پناه بر خدا انشالله بچه سالم و صالح خدا ب هممون بده

چون ۲۴ هفته بودم و دیر بیمارستان رفتم کیسه آبم اومده بود تو واژنم

الهی بگردم خیلی سخته درکت میکنم خدا ب هرکی ام میبخشه ان شاال‍ا‍ه خودش حفظش کنه ک تنها نگهدارنده خودشه وبس

پس خودت رعایت نکردی استراحت میکردی بخدا زایمان نمیکردی.اما پناه بر خدا انشالله بچه سالم و صالح خدا ب ...

ان شاال‍ا‍ه عزیزم ان شاال‍ا‍ه

آره واقعن تقصیر خودم بود بخدا واقعن نمیدونستم ک اگه این کارارو انجام بدم اتفاقی میوفته برا همین خیلی اذیت شدم وعذاب کشیدم چون کوتاهی از خودم بود