2777
2789
دوستان برای منم دعا کنید به دعای خوبتون محتاجم 4شنبه سنو NT دارم برام دعا کنید همه چی نرمال باشه

انشالله همچی نرماله نگران نباش   الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
میدونی مصی توهم مثل من ندیدیش ولی یه قبرداری من میگم ۲۳خردادکجابرم؟سرکدوم قبرسال بگیرم؟دلم تنگ کجابر ...

مهرا جان تاریخ زایمانت کی هست فکر کنم چون سزارین هستی دوهفتهدمیاد جلو

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم  الهی بمیرم 😭 نه پسرم عین یه نوزاد تو خونه افتاده نه حرف میزنه نه راه میره نه میش ...

😭😭😭 خدا نکنه عزیزم.جیگرم کباب شد.یعنی درمانی نداره؟چیکار باید کرد؟کار درمانی میبریش؟خدا دکتراشونو لعنت کنه.😭😭😭😭 طفلی خواهرم کم کم دوسالش میشه.پسر گلت چندسالشه؟خدایا خودت همه کوچولوهای بیمارو شفا بده.😢😢😢😭😭

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭
امشب شبیه که پسر مو از دست دادم و بدترین وحشتناکترین شب را برام رقم زد حتی زمان از حرکت باز ایستاد ا ...

عزیزم خدا صبرت بده 😢😢با تمام وجودم درکت میکنم درست ده روز دیگه یعنی سی بهمن سومین سالگرد آسمونی شدن پسر گل منه😭😭 داغشون همیشه با ماست ولی کاری نمیشه کرد.به فکر نی نی تو دلت باش و بخاطر اونم که شده آروم باش.

الهی بگردم چند وقته ؟ میدونم خیلی سخته منم 36 و 6 روز بودم، حالتو میفهمم فقط میتونم بگم خدا صبر بده ...

قربونت برم ,,الان باتمام سختیهاش تازه 6ماهه گذشته,,الهی بچه ی شما علتش چی بود الان بچه دارشدید؟؟

آخی همه ما اینجا درد کشیده ایم عزیزم میفهممت😫

نمیدونم خدا تو ماها چی دیده من که طاقت این دردبزرگ رو نداشتم خدا انگار همه ی وجودم رو گرفته وبرده ,,دیگه اون ادم شاد قبل نیستم به اجبار زنده ام,,خدا انشالله جاش رو برای کسایی که گرفته دوباره سبز کنه ولبخند رو دوباره بهمون برگردونه

سلام عزیزم من تقریبا دوسال پیش بچه اولمو باردارشدم و دختر بود کلی ذوق و شوق وقتی بدنیا اومد بعد چن ل ...

انشالله خدا برات نگه داره ..خدا روشکر که خدا نعمتش رو به شما دوباره بخشیده انشالله خدا به همه ی کسایی که مثل ما اینجوری از دست دادن دوباره نگاه کنه وما هم حال خوب شما رو تجربه کنیم

چقدر با خوندنشون گریه کردم منم ندیدمش قربونش بشم منم دقیقا همینو میگم یعنی میشه ببینمش همش باخودم می ...

عزیزم. چه قدر اینجا هممون شبیه همیم چون که غم مشترک داریم منم با حرفهای شما اشکم بند نمییومد منم سزارین شدم وپسرم رو ندیدم وبا کلی التماس بلاخره دکتر قبول کرد برم ببینمش ولی باز دلم طاغت نیورد با اینکه کلی التماس کرده بودم نرفتم ببینم ولی الان پشیمونم میگم کاشکی حاصل 9ماه تلاشم رو دیده بودم من که کلی منتظرش بودم. هرشب میخوابم ودعا میکنم کاشکی بیاد توخوابم من حتی لیاقت دیدنش رو نداشتم چه برسه به مادریش خدا منولایق ندونست😭😭😭😭😭😭

عزیزم. چه قدر اینجا هممون شبیه همیم چون که غم مشترک داریم منم با حرفهای شما اشکم بند نمییومد منم سزا ...

حرفای دل هممون وزدی خدابدلت صبربده این غم خیلی سنگین خداکمکمون کنه

😭😭😭 خدا نکنه عزیزم.جیگرم کباب شد.یعنی درمانی نداره؟چیکار باید کرد؟کار درمانی میبریش؟خدا دکتراشونو ...

یه مدت بردمش کاردرمانی ولی دیگه نتونستم ادامه بدم 

درمان قطعی نداره درکل😭

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
یه مدت بردمش کاردرمانی ولی دیگه نتونستم ادامه بدم  درمان قطعی نداره درکل😭

هعی خدا😢انشالله معجزه خدا شامل حال این بچه ها شه.

عزیزم خدا صبرت بده 😢😢با تمام وجودم درکت میکنم درست ده روز دیگه یعنی سی بهمن سومین سالگرد آسمونی شد ...

مرسی عزبرم   فرشته شما چند وقتش بود چرا آسمونی شد الان بارداری؟؟؟