2777
2789
زهراجان خداروشکرانشا...روزبروزبهترمیشیدومیریدواسه اقدام دیشب مردم وزنده شدم تاصداقلبشوشنیدم شکمم سفت ...

فداتشم انشالله ، وای درک میکنم چقدر سخته 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

بچه ها گوشیم بردن کلا قاط زده باید فلش یا ریکاوری کلی کنم چون خیلی عکس و ... داشتم نشد تو نصب کردن تلگرامم من شانس ندارم شما دیگه فکرش بکنید 😂 میبوسمتون تو گروهتون یادم کنید😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها شوهرم بعد،دو هفته از اون ازمایش ک دادیم امروز دوباره ازمایش داد خیلی شرایطش بهتر بود و فرق کر ...

خداروشکر زهرا اشاالله بهترم میشه

برای شفای حسینم یه صلوات می‌فرستید.خدایا شکرت
سلام عزیزم گفتم بزار این هفته هم بگذره

خوبه عزیزم استرس نداشته باش . ماها خیلی حساس شدیم برامون زمان دیر میگذره .. خودتو حسابی با فعالیت ها و بیرون رفتنا سرگرم کن گلم .

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
راستی بچه ها امروز سونو دادم و تو 15هفته ام .. بچه ام پسره ❤❤ارتا❤❤ برگشت تو دلم ❤❤❤😍😍😍📢📢📢📢

خدا رو شکر عزیزم 😍 همه بچه ها فرشته های خودشون برگشت خدا رو شکر ایشالا بسلامت بغل بگیرید همتون تو حال خوبت منم دعا کن آرسامم برگرده بزودی 😍

خدا رو شکر عزیزم 😍 همه بچه ها فرشته های خودشون برگشت خدا رو شکر ایشالا بسلامت بغل بگیرید همتون تو ح ...

فدات عزیز دلم ❤❤❤ 

انشاله تک تک بچه ها بزودی زود خبر بارداری بعد هم فرشته های نازنینشون برگرده تو دلشوووون کلی خوشحال شیم 🙏🙏🙏🌹🌹🌹

ارسام جووون تو هم منتظر اقدام مامان و باباشه 😉😉😉😘😘😘 مطمئنم بزودی میاد تو دلت و دل مامان باباشو شاد میکنه ❤❤❤

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
راستی بچه ها امروز سونو دادم و تو 15هفته ام .. بچه ام پسره ❤❤ارتا❤❤ برگشت تو دلم ❤❤❤😍😍😍📢📢📢📢

اخی خیلی خوشحال شدم خداپسرتوحفظ کنه ودامادش کنی  خداروشکر🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻