2777
2789
اشکم بندنمیادهمه ازم فرارمیکنن

عزیزم من قبل اینکه باردار شم همین حس هارو داشتم اما الان نه .

حتی بچه هارو نمیدیدم ک همراه من حامله بودن مادراشون . برات اهمیت نداشته باشه تو الان نی نی تو داری 😘😘😍😍

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
بیخیال بابا میخام صد سال سیاه واینسه 😁 ای جوون شکم اوردی ؟😍

من خیلی حساسم رفتارابقیه داغونم میکنه نه عشقم سرقبلی مادرمرده تا۷ماه معلوم نبودالانم اصلامعلوم نیست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من قبل اینکه باردار شم همین حس هارو داشتم اما الان نه . حتی بچه هارو نمیدیدم ک همراه من حامله ...

عشقم دقیقا منم مثل تو ولی چرافرار؟البته چون بچش بغلش بودفرارکردکه لابددل من نسوزه  منم بودم اینکارومیکردم 

نمیدونم توکل بخدا ایشالله منم یادش بیاد ک هستم و بسه هر چی مصیبته 

ارسام جان نمازحاجت روزپنجشنبه روهرپنجشنبه بخون تاوقتی حامله شی معجزشودیدم نمازحضرت زینب بخون این دوتاروبخون تابارداریت مطمئن باش جواب میگیری اگه خواستی بگودستورشوبزارم منم گفت بچم پسر چندروزگریه کردم بیاددخترم ولی بعدناامیدنشدم دخترموازخودش خواستم میدونستم داره امتحانم میکنه ایناروخوندم وقعاحاجت میده

ارسام جان نمازحاجت روزپنجشنبه روهرپنجشنبه بخون تاوقتی حامله شی معجزشودیدم نمازحضرت زینب بخون این دوت ...

مهرا من دیگه بریدم دلم شکسته هیچ کاری نمیکنم 😔

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
عشقم دقیقا منم مثل تو ولی چرافرار؟البته چون بچش بغلش بودفرارکردکه لابددل من نسوزه  منم بودم این ...

من ک نتونستم بفهمم دلیل این رفتارا چیه .. مگه با نزدیک شدن به بچه شون چ اتفاقی میوفته ک میان از کنارمون میبرن😕 من ک شخصا تمایلی ب دیدن و بغل کردن بچه شون رو نداشتم اما این رفتارا واقعا ازار دهنده بود.

اره شاید ما هم بودیم همین کارو میکردیم ولی کسی خبر از دل ما ک نداره  حتی بعد از این اتفاقی ک برامون افتاده😔😔😔

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
من ک نتونستم بفهمم دلیل این رفتارا چیه .. مگه با نزدیک شدن به بچه شون چ اتفاقی میوفته ک میان از کنار ...

همون واقعامیدونی بعضیاواقعاانگارکمبوددارن پیش خودشون نمیگن این اتفاق ممکن براخودشونم بیفته

مهرا من دیگه بریدم دلم شکسته هیچ کاری نمیکنم 😔

نگواینجوری عزیزم توازخودش بخاه بهش پناه ببرجوابتومیده من تاچندماه پیش نمیدونستم قبله کدوم طرف مهمون اومده بودخونمون گفت قبله کدوم طرف ؟گفتم واقعانمیدونم ولی ازبعداین اتفاق خداکاری باهام کردراس ساعت شش صبح انگارساعت دارم واسه نمازصبح پامیشم بدون اینکه ساعت بزارم زهراجان امتحانش ضررنداره ازته دل بخودش وامام حسین توکل کن اگه حاجتتوندادبیاهرچی خواستی بمن بگوفقط امتحان کن یبار

نگواینجوری عزیزم توازخودش بخاه بهش پناه ببرجوابتومیده من تاچندماه پیش نمیدونستم قبله کدوم طرف مهمون ...

انقدر خوندم نگام نکرد 😔 میرم دکتر میگه خانم از کی شروع کردی ک ۲۲ , 23 سالگی میخای برم شکم چهارم 😔 کاش حداقل فقط، رفتن بچه هام بود هر دفعه یه جام  ناقص شد از روز اول اینجوری ک نبودم با هر بارداری بجز رفتن جنین ها یه چیز از بدنم رفت میدونی قسمت من نیست اگه باشم یه زمانیه ک دیگه نه دلی دارم نه ذوقی نه امیدی روزهای ک هزار بار از خدا خاستم نشد و این داغ و این درد های ک رو سینمه تا ابد باهامه و هیچ زمان از یادم نمیره نازا نبودم ولی نمیدونم چرا نشد ک بشه ولی بازم شکر 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
انقدر خوندم نگام نکرد 😔 میرم دکتر میگه خانم از کی شروع کردی ک ۲۲ , 23 سالگی میخای برم شکم چهارم 😔 ...

بنده هاش صبرندارن ولی صبرخدازیادمنوتوکه ازحکمتش سردرنمیاریم تویه لوله سالم داری خداروشکرکن خداجواب صبراتومیده خیلیابایه لوله چندشکم باردارشدن مثل خواهرزن عموم بایه لوله الان سه تابچه داره خدابتوهم میده عزیزم فقط ناامیدنباش

بنده هاش صبرندارن ولی صبرخدازیادمنوتوکه ازحکمتش سردرنمیاریم تویه لوله سالم داری خداروشکرکن خداجواب ص ...

عزیزم دستور نمازا رو میزاری؟ من تو بارداریم هر روز براپسرم یاسین و معراج میخوندمم نمازامم سروقت بود نماز صبحم عین ساعت خود بخود بیدار میشدم بعد نماز صبح دعای سلامتی امام زمان میخوندم. حالا بعد از سقطم هنوز یه کوچولو لکه بینی دارم نتونستم نمازمو بخونم. دوست دارم نمازای حاجتی که میگی رو بخونم انشاالله خدا بهم نگاه کنه.

عزیزم دستور نمازا رو میزاری؟ من تو بارداریم هر روز براپسرم یاسین و معراج میخوندمم نمازامم سروقت بود ...

اخی جانم غسل استحاضه کن بخون عیب نداره میزارم انشا...خدابزودی دلتوشادمیکنه

ارسام جان نمازحاجت روزپنجشنبه روهرپنجشنبه بخون تاوقتی حامله شی معجزشودیدم نمازحضرت زینب بخون این دوت ...

مهرا جون دستور نماز بزار

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم