2777
2789

ماریا جان عزیزم رفتی سنو   هرکار میکنم نمیتونم به تل گ ر ا م وصل بشم  

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
ماریا جان عزیزم رفتی سنو   هرکار میکنم نمیتونم به تل گ ر ا م وصل بشم  

سلام عزیزم. اره رفتم ولی باز گفت احتمال داره حاملگی پوچ باشه.برام نامه نوشت بیمارستان گفت اگه خونریزی داشتم برم بیمارستان برای کورتاژ  اگه خونریزی نداشتم دوباره هفته بعد برم پیشش ببینم چی میشه..گفت اگه هفته بعدم باز صدای قلب نشنید دیگه باید برم کورتاژ😔😔😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم. اره رفتم ولی باز گفت احتمال داره حاملگی پوچ باشه.برام نامه نوشت بیمارستان گفت اگه خونریز ...

ماریا جان نگران نباش استرس و اعصاب خوردی الانت رو با تمام وجودم درک میکنم ولی صبر کن تا زمانی ک خونریزی چیزی نداری وقت هست کار من تکرار نکن و هر چی خیره برات پیش بیاد 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
من تازه ازامامزاده اومدم اونجا دعای توسل خوندم ودعاتون کردم هنچمین بقیه دوستان را انشالله هنچی به خو ...

فدات عزیزدلم انشالله دعاهات اول تو راه خودت بیاد و نی نی نازت صحیح سالم بیاد بغلت 

ماریا جان نگران نباش استرس و اعصاب خوردی الانت رو با تمام وجودم درک میکنم ولی صبر کن تا زمانی ک خونر ...

نمیدونم عزیزم بخدا شانس والا حامله میشی اینطوری 😔😔😔این استرس از همه چی بدتر ..یه زن به من تو مطب میگفت ول کن بچه میخوای چیکار موندم چی بگم😔😔

نمیدونم عزیزم بخدا شانس والا حامله میشی اینطوری 😔😔😔این استرس از همه چی بدتر ..یه زن به من تو مطب ...

عزیز دلم همون دکتر خودت رفتی یا جای دیگه یعنی اصلا جنین ندید چی گفت    همونجا سنو شدی 

اصلا نگران نباش این نی نی سرجاشه فقط یکم تنبله حوصله نداره بزودی صدای قلبش هم میشنوی  بسپار به خدا

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
عزیز دلم همون دکتر خودت رفتی یا جای دیگه یعنی اصلا جنین ندید چی گفت    همونجا سنو شدی  ...

سلام عزیزم رفتم همون دکتر پریتانولوژیست. گفت احتمال داره پوچ باشه گفت حالا باز یک هفته صبر کن ببینم چی میشه یه سونو بیرون نوشته .گفتم یکشنبه بعد برم بیرون انجام بدم ببینم چی میشه..دیگه هرچی خدا خواسته همون میشه

نمیدونم عزیزم بخدا شانس والا حامله میشی اینطوری 😔😔😔این استرس از همه چی بدتر ..یه زن به من تو مطب ...

میگفتی والا اقبال ما برگشته بچه هامونم ناز میان پدرمون در اومد از بس بارداری و درد و زجر ،امیدوارم ک صدای قلب قشنگش بزودی بشنوی فقط،ببین ساک حاملگی از اون هفته تا این هفته چقدر رشد داشته و بزرگتر شده یا توقف داشته عزیزم؟

میگفتی والا اقبال ما برگشته بچه هامونم ناز میان پدرمون در اومد از بس بارداری و درد و زجر ،امیدوارم ک ...

هیچی ننوشته سونوشون که شبیه خودشون نه اندازه نوشته نه هفته نوشته هیچی ننوشته

همین ک یولک ساکـ یا همون قطب جنینی دیدن خیلی نشونه خوبیه فقط،اینکه اندازه ساک نیست تو گزارش ، ببین ماریا جان عدد های کنار عکس رو با سونو قبلی مقایسه کن ببین چطوره

Cانشالله همچی خوب پیش میره عزیزم ناامید نشو  

حالا هفته دیگه بیرون انجام بده بهتره  اونجا دیگه صداشو میشنوی بحق فاطمه زهرا 🙏🙏🙏🙏🙏🙏