2777
2789
منم چشم انتظارم یه سقط داشتم وحشت دارم میترسم باردارنشم اگرهم بشم باز نمونه برام.شوهرمم اصلاهمکاری ن ...

نترس عزیزم  زیر نطر یه دکتر خوب باش  واقدام کن

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ایشالا بزودی باردار میشی برات میمونه میفهممت خدا کمکت کنه 

عزیزم ما تو گروهممون برات ختم ذکریونسیه گرفتیم.به نیت اینکه مشکلت حل شه ۷۰۰۰تا ذکر یونسیه ختم کردیم

ازفردامیخوایم برای بقیه دوستانی که کمک کردن و این ۷۰۰۰ذکرروگفتیم ختم برگزارشه.اگه روحیت خوبه و میدونی میتونی تو ختممون شرکت کنی خوشحال میشیم تو ختم کنارمون باشی.هیچ اجباری هم درکارنیس عزیزم،درکت میکنم شاید نتونی شرکت کنی روحیشونداشته باشی،فقط خواستم بدونی و اگه تونستی کنارمون باشی

خدایاااااا شکررررررررت.میدونم یه روز میاد که به آرزوم میرسم و از ته دل میگم خدایاشکرت که منو تنها نزاشتی
عزیزم ما تو گروهممون برات ختم ذکریونسیه گرفتیم.به نیت اینکه مشکلت حل شه ۷۰۰۰تا ذکر یونسیه ختم کردیم ...

عزیزم  ممنونم از لطف همه دوستای خوبم امیدوارم دعای خیرشون اول تو راه خودشون بیاد و دلشون شادشه ، سعیده جان بهم گفت و من گفتم بهش ک من مدیون بچه ها نشم من دعاهام اثر نداره همه برعکسه 😔 بچه ها میخونن برا من من مدیونشون میشم دوست دارم بخونم ولی هیچ وقت قبول نمیشه بدتر میشه 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
عزیزم  ممنونم از لطف همه دوستای خوبم امیدوارم دعای خیرشون اول تو راه خودشون بیاد و دلشون شادشه ...

نه عزیزم برای این نگفتم که مدیون باشی و مجبورشی بخونی

بچه ها گفتن بهت بگیم شاد دوست داشته باشی بخونی و آروم شی

بچه ها چون دوستت داشتن خوندن،حتی چندتاش اصلا نمیشناسنت 

هرجورراحتی عزیزدلم

خدایاااااا شکررررررررت.میدونم یه روز میاد که به آرزوم میرسم و از ته دل میگم خدایاشکرت که منو تنها نزاشتی
نه عزیزم برای این نگفتم که مدیون باشی و مجبورشی بخونی بچه ها گفتن بهت بگیم شاد دوست داشته باشی بخون ...

ممنونم از همشون شرمنده همه هستم ک اینقدر مهربونن فعلا همه شرایطم میدونن ک از همچی بریدم 

سلام مریم جونی . خوبی عزیزم؟  الهیییی❤❤❤❤انشاله بزودی زودی دردات کمتر و برطرف میشه ..  ن ...

سلام عزیز دلم.خدا رو هزار مرتبه شکر خوبم.تو و نی نی گلی خوبین؟مواظب خودت و اون فرشته نازت باش💋

به هر حال این درد و رنج هم بخشی از زندگیه باید بگذره...توکل و امیدم فقط به خدای مهربون و بزرگه💗

ممنونم از همشون شرمنده همه هستم ک اینقدر مهربونن فعلا همه شرایطم میدونن ک از همچی بریدم 

اشالله زودی خوب شی عزیزم 

اصلا نمیتونم گوشیم قاط زده اصلا قبول نمیکنه ، ممنون عزیزدلم چشم خودمم دیگه دوس ندارم برم پیشش خیلی ب ...

فدات شم، نگرانم علایم بارداری که داشتم از بین رفت نمیدونم چرا، بازم هرچی خدا بخاد

شرمنده ام که هنوز بی تووووو نفس میکشم....دخترم.... 
فردا عصر ساعت ۳ گفته اونجا باش.امادگی امروز  هم داشتم .پول هم جور کردیم .گفت فردا بیا😓

عزیزدلم چقدر ناراحت شدم، اخه چه بختیه ما داریم انشالله خدا در رحمتش رو به روت باز کنه ، الان بهتری رفتی دکتر

شرمنده ام که هنوز بی تووووو نفس میکشم....دخترم.... 
سلام عزیز دلم.خدا رو هزار مرتبه شکر خوبم.تو و نی نی گلی خوبین؟مواظب خودت و اون فرشته نازت باش💋 به ...

ممنون .. خدارو شکر خوبیم عزیز دلم ❤❤❤ 

انشاله بزودی زود رفع میشه و میگذره و روزای خوب و شاد ب زندگی برمیگرده مهربووون🙏🙏🙏😍😍😍

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
فدات شم، نگرانم علایم بارداری که داشتم از بین رفت نمیدونم چرا، بازم هرچی خدا بخاد

عزیزم علائم ک پایدار نیست کم و زیاد میشه نگران نباش ایشالله خیره توکل بخدا

عزیزم ازصمیم قلبم برات متاسفم و امیدوارم خدا موهبتشو شامل حال دلت بکنه

ممنونم عزیزم از لطفت ، انشالله شمام هر چی میخاین خدا بهتون بده😘

ممنونم عزیزم از لطفت ، انشالله شمام هر چی میخاین خدا بهتون بده😘

فداتشم شک نکن خدایی بالاسر هممون هست درسته روزای بد داریم ولی خدا کمکمون میکنه تحمل کنیم و بهترین روزهارو برامون رقم میزنه توزندگیامون منم پسرمو تو ۲۰ماهگی هزدست دادم و دیگه اقدام ب بارداری نکردم جراتشو ندارم ولی خدارو هزهر بارشکر یه پسردیگه دارم 

وازته قلبم ارزومیکنم خدابرات یه کوچولوی سالم بده که باعشق بزرگش کنی خدا او قلبهای شکستس امیدتوازدست نده خانمی