2777
2789
امیدوارم همگی حالتون خوب باشه. من واقعا روزهای بدی رو داشتم و دارم.بعد عمل جراحی که انجام دادم و دو ...

مریم جان، ان شااله که به زودی سلامتی ات رو کامل به دست بیاری، برای سلامتی ات ۱۰۰ صلوات میفرستم.

زمستون امسال به انواع مختلف به همه سخت گذشته. ان شااله که مشکلات همه حل بشه🙏

[QUOTE=119666170]مرسی هدانا ❤💖❤

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@آرسااام   جون کجایی چخبر رفتی عکس رنگی

سلام عزیزم اره رفتم عکس رنگی درد خیلی داشت ولی گفت لوله بازه و رادیولوژیست لوله رو باز گزارش کرده ولی دکترم میگه همچین باز دل انگیزی هم نیست والا نمیدونم چی میگه 😔 از همه اینا بدتر اینه ک تو این مدت وضعیت شوهرم هم خیلی بد،شده نمیدونم خدا چرا اینقدر زجرم میده چرا هر روز یه مشکل هر چی رفع میکنم یه مشکل دیگه میاد جلوم ولی نمیدونم چرا ۳ بار باردار شدم اگه این وضعیت بوده دکتر گفت میشه احتمال اون دو تا بارداریت هم همین بوده ولی من ک هر بار خاستم شد 😔 کاش من همون روز با پسرم رفته بودم اینروزا رو نمیدیدم زجرکش میشم دیروز تو مطب همونجا پس افتادم خدایا چرا اینجوری میکنی این مهر لعنتی از دلم بیرون کن من نبینم دکتر بهمـمیه امکان بارداری طبیعی نداری اخه چرا چرا 😭شوهرم کی اینجوری شد😔 من ک ۳ بار مادر شدم خدا

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
سلام عزیزم اره رفتم عکس رنگی درد خیلی داشت ولی گفت لوله بازه و رادیولوژیست لوله رو باز گزارش کرده ول ...

زهرا جان یه دکتر دیگه برو حتما  وقتی رادیولوژی گفت باره بازه دیگه  بعصی دکترا پولکین

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
زهرا جان یه دکتر دیگه برو حتما  وقتی رادیولوژی گفت باره بازه دیگه  بعصی دکترا پولکین

خستم چقدر برم از ۹۵ یا حاملم یا تو راه دکتر بیمارستان دلم شکسته از اینهمه مشکل و غم 😔 شوهرم فرستاد،سونو کامل ولی مشکل نداشت و واریکوسل اینا هم نداشت نمیدونم بخدا 

خستم چقدر برم از ۹۵ یا حاملم یا تو راه دکتر بیمارستان دلم شکسته از اینهمه مشکل و غم 😔 شوهرم فرستاد، ...

لولت بازه سوهرتم  که مشکلی  نداشت چرا دکتر میگه نمیتدنی  والا مثل اینکه فقط میخاد  ای وی اف کنی 

بهت  دارو داد؟

لولت بازه سوهرتم  که مشکلی  نداشت چرا دکتر میگه نمیتدنی  والا مثل اینکه فقط میخاد &nb ...

ن هیچی نداد یه سری دارو نوشته برا شوهرم هنوز نخریده داروهاش گفت ۸۰۰ هزار تومن و اینکه بخوره گفت حالا ماه بعد بیا ای یو ای کنم ولی مگه میشه کی اینجوری شد به شوهرم گفته حالا ک میخاد انقدر دارو بخره بره دکتر ارولوژی ببینه نظر اون چیه😔

ن هیچی نداد یه سری دارو نوشته برا شوهرم هنوز نخریده داروهاش گفت ۸۰۰ هزار تومن و اینکه بخوره گفت حالا ...

عزیزم نگران نباش انشاالله که مشکلی نباشه کنارش از دارو گیاهیم استفاده کن برا شوهرت

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
عزیزم نگران نباش انشاالله که مشکلی نباشه کنارش از دارو گیاهیم استفاده کن برا شوهرت

خودم چه کنم شوهرم چه کنم وای اصلا نمیفهمم مگه میشه بعد ۳ تا 

سلام ماریا جون نازنین.خوبی عزیزم؟نی نی چطوره؟انشالله همه چی به سلامتی با شادی پیش بره. منم چاره ای ...

سلام عزیزم ممنونم. فعلا از نی نی خبر ندارم .هفته پیش رفتم گفت صدای قلب نمیشنوم. توکلم به خدا .بخدا دیگه توان نمونده برام 

ن هیچی نداد یه سری دارو نوشته برا شوهرم هنوز نخریده داروهاش گفت ۸۰۰ هزار تومن و اینکه بخوره گفت حالا ...

سلام عزیزم خوبی انشاالله .توکل به خدا انشاالله همه چی روبه راه میشه🤲🤲

سلام عزیزم خوبی انشاالله .توکل به خدا انشاالله همه چی روبه راه میشه🤲🤲

سلام ماریا جان ممنون دیگه هیچی رو به راه نمیشه دیگه حتی حوصله یه کلمه حرف زدنم ندارم 😔

سلام مریم جون خوبی، کجایی بابا دلمون برات تنگ شده

سلام سعیده جان.به خدا اگه بگم یه شب راحت بدون درد نداشتم باورت نمیشه.خیلی پشت سر هم مواردی واسم پیش میاد که درگیرم میکنه.تمام آزمایشات تکمیلی دادم مشکلی ندارم.دکتر میگفت سیستم ایمنیت ضعیف شده