2777
2789
مرسی عزیزم انشالله به زودی دامنت سبز بشه الان رفتم سونو گفت بتا بالاس ولی هفته ساک کمتر 4 هفته 6 رو ...

خدا رو شکر عزیزم اصلا نگران نباش همین تو رحم بوده خیالت راحته تا انشالله دو هفته دیگه قلب 😍 ممنونم عزیزم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
بچه ها به امیدواری و دلگرمی نیاز دارم فردا صبح میرم عکس رنگی ولی اصلا از عکس ودردش نمیترسم اینقدر در ...

انشالله همچی درست میشه فقط ناامید نباش  توکل برخدا

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله همچی درست میشه فقط ناامید نباش  توکل برخدا

ممنون هدانا جان دعام کن لطفا از همون صلوات خوبات ک هر سری برام فرستادی بفرس ، اایشالا نی نی صحیح سالم بغل بگیری

ممنون هدانا جان دعام کن لطفا از همون صلوات خوبات ک هر سری برام فرستادی بفرس ، اایشالا نی نی صحیح سال ...

انشالله عزیزم دعا کن .انشاله سال دیکه نی نی بغلی 😘😘😘

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
بچه ها به امیدواری و دلگرمی نیاز دارم فردا صبح میرم عکس رنگی ولی اصلا از عکس ودردش نمیترسم اینقدر در ...

عزیزم انشالله میری و با خبر خوش برمیگردی، بعدش اقدام فولیکول تپل مپل اونم چندتا یه سه چهار قلویی واسه خالهاش بدنیا بیاری

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
عزیزم انشالله میری و با خبر خوش برمیگردی، بعدش اقدام فولیکول تپل مپل اونم چندتا یه سه چهار قلویی واس ...

فدات سعیده جان برام دعا کن خوب باشه وای انقدر میترسم

فدات سعیده جان برام دعا کن خوب باشه وای انقدر میترسم

زهرا جان استرس نداشته باش دنیا جان انجام دادن گفته اصلا درد نداره تازه حتی اکه یکم چسبنده باشه با اون مایع باز میشه   الهم صلی علی محمد وال محمد انشالله بهترینها برات اتفاق بیفته  

دوستان فردا که زهرا گلی عکس داره بیان به نیتش نفری یه تسبیح صلوات بفرستیم فردا موقع عکس بیا بگو 

زهرا جان استرس نداشته باش دنیا جان انجام دادن گفته اصلا درد نداره تازه حتی اکه یکم چسبنده باشه با او ...

انشالله ک اینجوری باشه ، ممنون عزیزدلم

دوستان فردا که زهرا گلی عکس داره بیان به نیتش نفری یه تسبیح صلوات بفرستیم فردا موقع عکس بیا بگو  ...

مرسی عزیزم دعام ک میکنید آرامش میگیرم یا حضرت فاطمه منو ناامید نکن 🙏 فردا ساعت ۸ باید برم کارام انجام بشه و ازمایش بگیرن باید بروزباشه ک باردار نباشم و بعد عکس