2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من آزمایشاتم خدا رو شکر خوب بود مونده عکس رنگی 😣 البته هنوز نشون دکتر ندادم ولی همه نرمال بو ...

خداروشکر عکسه خوب باشه باید بری دنبال اقدام چرا قیدشو بزنی

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..

بچه ها به امیدواری و دلگرمی نیاز دارم فردا صبح میرم عکس رنگی ولی اصلا از عکس ودردش نمیترسم اینقدر درد و زجر کشیدم تو هر بارداریم اینم روش فقط،از نتیجه اش میترسم 😔

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
بچه ها به امیدواری و دلگرمی نیاز دارم فردا صبح میرم عکس رنگی ولی اصلا از عکس ودردش نمیترسم اینقدر در ...

انشاالله که با شاد وخوشحال برگردی عزیزم

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
من یک سال بعد اینکه از احمد جداشدم ، با *جواد* عقد کردم ....عروسی گرفتیم ....قرار شد تا ۲سال از بچه ...

عزیز دلم خدا کمیل رو واست نگه داره... الهی شکر

انشاالله اخرداستان همه بچه های تاپیک همینطور خوب بشه🌹🌹🌹❤❤

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
سلام خانوما شما بعد از سقط چه داروهایی استفاده کردین؟ به من فقط سفکسیم 400 دادن روزی یه دونه. امروز ...

به من مترونیدازول دادن واسه ۱۰ روز.که از عوارضش همین بود یکم دچار سوزش ادرار میشدم روزای اخر.سردرد تهوع سرگیجه.....چند بار میخواستم دارومو قطع کنم ولی ترسیدم

خدارو شکر داروهام که تموم شد این علایم هم برطرف شد

فدات ماریا جان 😘 انشالله اصل کار عکسه هست یاد تک لوله خودم😂

توکل به خدا انشاالله عکست هم خوبه و میای خبرای خوب میدی بهمون.امروز همش تو فکرتم❤❤

سلام عزیزم مبارکه خدا رو شکر واقعا خوشحال شدم براتون 😍 نه عزیزم احتمالا همون موقع هم در حال لقاح بو ...

مرسی عزیزم انشالله به زودی دامنت سبز بشه

الان رفتم سونو گفت بتا بالاس ولی هفته ساک کمتر 4 هفته 6 روزه!؟ بازم هرچی خدا بخاد

شرمنده ام که هنوز بی تووووو نفس میکشم....دخترم.... 
توکل به خدا انشاالله عکست هم خوبه و میای خبرای خوب میدی بهمون.امروز همش تو فکرتم❤❤

فدات عزیزم انشالله دعام کن حداقل یه بار ک میرم با همسرم دلمون شادشه هر سری دلمون شکستن 😔

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......