2777
2789
سلام مصی جان خوبی عزیزم ؟ نی نی خوبه رفتی سونو ؟ فدات من برعکسم ملتم با پریود شدن خوشحال میشم😂 انشا ...

ای جان مثل قبلنای من . ولی فقط همین یکی دو دفعه رو خوشحال شو 😄😄 

من هر وقت پری میشدم به همسرم میگفتم میگفت مبارکه عزیزم . چون من ک اصلا طاقت درد و خونریزیو نداشتم تا سه چهار روز داغوووون 😂😂😂 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
سلام دوستای مهربونم ..امروز رفتم سونو غربالگری و ازمایش . . دکتر گفت همه چیز نرماله 😍😍😍 راستش دکت ...

سلام عزیزم مبارک باشه بسلامتی قدمش پربرکت اخی خوشبحالت خداهمون جنس وبهت داد اینجوری دلت اروم میگیره🤲🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای مهربونم ..امروز رفتم سونو غربالگری و ازمایش . . دکتر گفت همه چیز نرماله 😍😍😍 راستش دکت ...

ای جانم عزیزم خدایت شکرت شکرت ک سالمه ایشالا اول سالم بعدم گل پسر باشه میگم مصی جان ناراحت نشی ها ابن عکس سونو رو با قبلی مقایسه کن ببین شباهتی هم دارن 😍

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
ای جان مثل قبلنای من . ولی فقط همین یکی دو دفعه رو خوشحال شو 😄😄  من هر وقت پری میشدم به همسر ...

اگه سونو و ازمایش خوب باشه به احتمال زیاد برم اقدام کاش خدا نزنه تو برجکم بگن نتونی طبیعی اقدام کنی

ای جان مثل قبلنای من . ولی فقط همین یکی دو دفعه رو خوشحال شو 😄😄  من هر وقت پری میشدم به همسر ...

مصی جان تو شک نکن گل پسر داری قیافش کپ پسراس😍😍😍😍😍😍

سلام عزیزم مبارک باشه بسلامتی قدمش پربرکت اخی خوشبحالت خداهمون جنس وبهت داد اینجوری دلت اروم میگیره� ...

ممنون عزیز دلم . انشاله 🙏🙏🙏🙏

مهرا جوون برام جنسیتش فرقی نمیکنه .. 

ارتای من ارزوم بود ک رفیق نیمه راهم شد😔 

اما وقتی گفت احتمالا پسره ولی باز تو سونو 18هفته بهت میگم همین احتمالشم نمیدونی چ ارامشی بهم داده بازم گفتم خدایا شکرت فقط سالم و به موقع بیاد بغلم 🙏

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
ممنون عزیز دلم . انشاله 🙏🙏🙏🙏 مهرا جوون برام جنسیتش فرقی نمیکنه ..  ارتای من ارزوم ب ...

میدونم ولی به ارزوت رسیدی ادم هرجنسی ازدست میده تااخرعمرش چشمش دنبالش منم گفت اول دخترخیلی اروم بودم ولی این یه هفته نه اصلا

ای جانم عزیزم خدایت شکرت شکرت ک سالمه ایشالا اول سالم بعدم گل پسر باشه میگم مصی جان ناراحت نشی ها اب ...

ممنون عزیزم انشاله قسمت خودت و بقیه منتظراااا 🙏🙏🙏

بقول یکی از بستگان ک اونم پسر دوست بود میگفت بچه سالم باشه ولی پسر باشه 😄😄😄این جمله شو خیلی دوست داشتم و دارم ❤❤❤ 

اون مدارکا بعد ازمایشاتم برای اینکه مرور نکنم همسرم برده تو گاوصندوق مغازه گذاشته. ندارمشون 😐

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
ممنون عزیزم انشاله قسمت خودت و بقیه منتظراااا 🙏🙏🙏 بقول یکی از بستگان ک اونم پسر دوست بود میگفت ب ...

فدات عزیزم نه من برا این گفتم ک اول سالم بعد گل پسر چون جای فرشتت پر بشه بزات و یجورایی دلت ارومشه وگرنه هر دو عزیزه 

اگه سونو و ازمایش خوب باشه به احتمال زیاد برم اقدام کاش خدا نزنه تو برجکم بگن نتونی طبیعی اقدام کنی

عزیزم بد به دلت راه نده مگه خدایی نکرده مشکل حادی داری ک نتونی طبیعی اقدام کنی . . ببین من بعد 9ماه اقدام کردم با دارو شروع کردم فکر میکردم زودتر نتیجه میگیرم اما نه تنها نشد بلکه استرسمم موقع اقدام بیشتر شد مخصوصا با اومدن پری ..

تو هم ازمایشات لازم رو انجام بده و انشاله بعدش بزودی نتیجه میگیری چون من شنیدم خیلی ها بعد عکس رنگی بلافاصله باردار میشن انشاله تو هم یکی از همونایی 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
عزیزم بد به دلت راه نده مگه خدایی نکرده مشکل حادی داری ک نتونی طبیعی اقدام کنی . . ببین من بعد 9ماه ...

نه مشکل حادی ندارم ولی گفت شاید بخاطر عمل اخرت چسبندگی گرفته باشه اون لوله و فقط،یه لوله دارم ک شرایطم سخت کرده و ازمایشمم ذخیره تخمدان هست ک ببینه چجوریاست

فدات عزیزم نه من برا این گفتم ک اول سالم بعد گل پسر چون جای فرشتت پر بشه بزات و یجورایی دلت ارومشه و ...

انشاله همیم طور میشه عزیزم از حکمت خدا غافل مباش .. 

زهرا جون من با گروه قانون جذب اشنا شدم و تمارینش رو خوندم و کمو بیش انجام دادم و بینهایت تاثیرشو روم گذاشت مثلا امضات . لطفا به خودت انرژی مثبت بده و شکر گذار نعمت های خوب خداوند به خودت باش تا بتونی خواسته هات رو بدست بیاری .

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
انشاله همیم طور میشه عزیزم از حکمت خدا غافل مباش ..  زهرا جون من با گروه قانون جذب اشنا شدم و ...

چشم عزیزمـ حتما امتحان میکنم برام دعاکن 🙏

نه مشکل حادی ندارم ولی گفت شاید بخاطر عمل اخرت چسبندگی گرفته باشه اون لوله و فقط،یه لوله دارم ک شرای ...

شاید عزیزم اونم با عکس رنگی این مشکل رفع میشه .. با یه لوله هم میتونی نی نی بیاری ❤❤ قربونت برم هنو سنی نداری این استرس ها بیشتر اذیتت میکنه و شرایطو سخت میکنه . . 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲