2777
2789
سلام عزیزم اره اومد بالاخره ؛ وای سعیده عالیه فولی هات سایزش عالی ضخامت رحمت چند بود ؟ از امشب برو ع ...

ضخامتم الان تو سونو دیدم زده ۱۳ خیلی زیاد نیست ولی دکتر چیزی نگفت بهم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم بارداری اولم بچه مشکل نقص لوله عصبی داشت. اگه بدنیا میومد نه میتونست راه بره نه میتونست زن ...

عزیزم انشاالله که بزودی دلت شاد شه ..من فکر میکردم همشون زودرس شدی..چند هفته بودی؟

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
ضخامتم الان تو سونو دیدم زده ۱۳ خیلی زیاد نیست ولی دکتر چیزی نگفت بهم

یکم زیاده عفونت نداری ‌؟ اره بخاطر امپوله نگران نباش یه چیز ترش بخور مثل لیمو

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
سلام دوست جونیا خوبید ؟ بالاخره بعد دو ماه مزخرف پریود شدم و خونریزی خیلی شدید فردا روز سوم باید بر ...

سلام زهرا جوون.مبارکه عزیزم😫😉😉.. 

انشاله ازمایش و عکستم عالی و بدون هیچ مشکلی از همین ماه اماده میشی برای مامان شدن ❤❤❤

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
اره بادو روز تاخیر نسبت به ماه قبل وکلی امیدواری وتوهم بارداری

همین عقب انداختن نشونه خیلی خوبی از امادگی رحمه انشالله همینـ ماه مامانی 😍 هر کی دیدم اینجوری شده ماه بعد باردار میشه توکل بخدا 

سلام زهرا جوون.مبارکه عزیزم😫😉😉..  انشاله ازمایش و عکستم عالی و بدون هیچ مشکلی از همین ماه ا ...

سلام مصی جان خوبی عزیزم ؟ نی نی خوبه رفتی سونو ؟ فدات من برعکسم ملتم با پریود شدن خوشحال میشم😂 انشالله برام دعا کن عکس چ ازمایش خوب باشه برم اقدام 

سلام دوستای مهربونم ..امروز رفتم سونو غربالگری و ازمایش . . دکتر گفت همه چیز نرماله 😍😍😍 راستش دکتر هر چی میگفت من زیر لب میگفتم خدایا شکرت..فقط سالم بودنش برام مهمه ک یهو گفت احتمالا بچه تون پسره ❤❤😍😍 اینم عکس نینی احتمالا گل پسرم🌹🌹🌹

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲