2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان ک چنتا از پستها رو میخونم دارم اشک میریزم دردی ک  نتونستم بعد ۸ماه یزره فراموش کنم چ شب ها ...

منم بچه ۵ ماهم انداختم.یه غشا توی مغزش تشکیل نشده بود😭😭😭

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
منم بچه ۵ ماهم انداختم.یه غشا توی مغزش تشکیل نشده بود😭😭😭

خیلی سخته لااقل تو۵بهت گفتن ولی من دوماه مونده بود ب زایمان اصلیم درد دنیارو کشیدم غم اولاد سخته خیلی ناراحتم ک خودم اینکارو کردم خدا منو نمیبخشه😭😭

خيلی محتاجم به دعاتون لطفا برام دعا کنيد ممنون ميشم
خیلی سخته لااقل تو۵بهت گفتن ولی من دوماه مونده بود ب زایمان اصلیم درد دنیارو کشیدم غم اولاد سخته خیل ...

منم خیی عذاب وجدان میگیرم.سیسمونی هم تکمیل بود به جز تخت و کمد.همشش میگم من قاتلم

ولی بچم عقب مونده میشد خودش زجر میکشید خودش درد میکشید.توی این جانعه بچه سالم هم بزرگ کردن و ایندش سخته دیگه بچه معلول که تکلیفش معلومه.

خدا به هممون بچه سالم بده ......

سرخاکش رفتم کلی حالم بد بود .همش میگفتم پسر قشنگم منو ببخش من و بابات خیلی دوس داشتیم تو پیشمون باشی ولی خدا نخواست😭😭😭دلم پر خونه

شما چند وقته میگذره؟من الان ۲ ماهه تقریبا

منم خیی عذاب وجدان میگیرم.سیسمونی هم تکمیل بود به جز تخت و کمد.همشش میگم من قاتلم ولی بچم عقب مونده ...

خدا بهت صبر بده من الان هشت ماهی میشه حتی نمیدونم کجا خاکش کردن

منم خیی عذاب وجدان میگیرم.سیسمونی هم تکمیل بود به جز تخت و کمد.همشش میگم من قاتلم ولی بچم عقب مونده ...

منو شوهرم م خیلی دوستش داشتیم حتی تخت کمدشم خریده بودم شما چند هفته بودین انومالی براتون تشخیص دادن من بچم دست پاهاش نسبت ب تنه وسر رشدشو کم بود ودکترا  تشخیص اکندرو پلازی دادن  همه گفتن بنداز بزرگترین تصمیم زندگیم بود با این بچه انگار من نصف قلبمو خاک کردم  ایقد دوستش داشتم امیدم ب این بچه بودامتحان خدا بود ولی من سربلند بیرون نیومدم ولی میدونم ک اگ بچم میومد تا اخر عمرش عذاب میکشید 

بچها اگه کسی مشکل منو داره بچه سالم گیرش اومده دکتر میگه جهش ژنه باز احتمالش هست برا بعدی من بچه اول ...

نترس لزیزم دکترا میگن احتمالاتو ولی مطمعن باش دیگه تکرار نمیشه ان شااله.هربارداری با بارداری بعدی فرق میکنه

منو شوهرم م خیلی دوستش داشتیم حتی تخت کمدشم خریده بودم شما چند هفته بودین انومالی براتون تشخیص دادن ...

من ۱۸ هفته فهمیدن توی سونو انومالی.

من یه لوله رحم هم ندارم.اینم از تجربه حاملگیم.میترسم دیگه از باردارشدن 

من ۱۸ هفته فهمیدن توی سونو انومالی. من یه لوله رحم هم ندارم.اینم از تجربه حاملگیم.میترسم دیگه از با ...

چرا تو سقط لولتون از دست دادین یا از قبل نداشین؟چطور متوجه شدین لوله ندارین

نترس لزیزم دکترا میگن احتمالاتو ولی مطمعن باش دیگه تکرار نمیشه ان شااله.هربارداری با بارداری بعدی فر ...

ممنون عزیزم برام دعا کنید

چرا تو سقط لولتون از دست دادین یا از قبل نداشین؟چطور متوجه شدین لوله ندارین

دوبار از لوله راست خارج رحم باردار شدم .دفعه دوم دیگه دکترم برش داشت.

دوستانی که عضو دعای توسل هستن امروز هفته ۲۵ هست حاجت روا انشالله 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

سلام دوست جونی ها خوبین ؟ 

چه خبرا ؟ 

چه خلوت شده اینجا 

مری کجاس دلم براش تنگ شده 

توی تلگرام گروه دارین ؟ 

اینجا ما رو تنها نذارین لطفا

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود