💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام سعیده جان. 😭😭 نه هنوز. از سه شنبه حالم خیلی بده. ببخشید اصلا گروه رو چک نکردم. اونقدر استرس ...
عزیزم انشالله درست میشه کارت گلم، همش از استرس عزیزم یائسگی کجا بود از استرس اینطوری شدی خیلی وقتا پریود نامنظم میشه بخاطر استرس زیاد، ولی باران جون چون تو بارداری تیرویید گرفتی حتما یه چک کن مجدد چون یکی از عوامل مهم تو نامنظمی و کم شدن پریوده
خيلي سعي مي كنم خوب باشم ولي ذهنم همش درگير و اشكم سرازيره سعيده جان شما خوبي تونستي اقدام ك ...
انشالله روز به روز بهتر میشی گلم عزیزم قرص خوردم فردا ۱۲ سیکلمه انشالله اگه اتفاقی نیفته اقدام میکنم ببینم چی میشه شنبه میرم سونو ببینه اصلا تخمک دارم این ماه یا نه