2777
2789
من همیشه تو دنیای خودم بودم و غرق شادی همیشه همه از معاشرت با من خوشحال میشدن چون حسود نبودم به همه ...

امیدتو از دست نده.ادم ناامید با ادم مرده فرقی نداره.

من هنوز داغدار بچمم .و استراحت مطلقم به خاطر رحمم.

ولی به محض اینکه مطمین بشم رحمم خوبه و تمام مشکلات این حاملگی رو پشت سر بزارم بازم تلاشمو میکنم.

ممکنه دوران نقاهت این زایمانم ۶ ماه تا یکسال طول بکشه میخوام این مدتو بدون فکر به بچه .بدون فکر به وسایلش که ممکنه قدیمی بشه بگذرونم.هرسری که باردار میشم یه مشکل جدیدواسم پیش میاد که حتی اسم اون مشکل رو هم نشنیدم.اینسری به خودم و خدا قول میدم قوی تر باشم و بچه بهتر وسالمتری به دنیا بیارم.خدا کنه خواسته ما با خواست خدا یکی باشه.

(من اینچیزا رو اینجا مینویسم ارومتر میشم)

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹

سلام .کسی هست زایمان زودرس داشته باشه.شش ماه بعد بازم حامله بشه بچه اشوبه موقع بغل کنه؟؟؟

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانما با پستای تک تکتون اشک ریختم چون خودم تجربه سقط داشتم روزای خیلی بدیو پشت سر گذاشتم افسردگی گرفته بودم ولی مجبور بودم برا خانوادم لبخند بزنم چون مادرم داغون شده بود خیلی روزای سختی بود برج ۱۰پارسال سقط کردم بخاطر حال روحیم تا ۸ماه جلوگیری داشتم ولی خدا الان بهم یه نی نی داده بهم امید ب زندگی داده توروخدا برام دعا کنین نی نیم سالم بیاد بغلم 

ایشالا ب حق فاطمه زهرا خدا به همه زنای سرزمینم یه نی نی سالمو ناز بده خدا ب همه منتظرا نی نی بده ایشالا🙏🏻♥️

الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸💕

[QUOTE=117447567]من همیشه تو دنیای خودم بودم و غرق شادی همیشه همه از معاشرت با من خوشحال میشدن چون حسود نبودم به همه ...[/QUOTE

😭😭😭😭😭😭😭😔😔😔😔😔😔

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
اره عزیزم کبودشدکمی والاالانم میزنم کمی دردداره ولی من اینقدراین شش ماهه دردکشیدم که این دردپیش اون ...

مهرا جان میدونم منطورم این بود نکنه یه وقت برام عصلانی تزریق کرده باشه مشکلی پیش بیاد  برا اون گفتم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

رهرا جان چکار کردی امپول زدی یانه 

اره دور ناف

عاقبت منوتوهم این بوده یه راهی وبری ودوباره ازاول شروع کنی

خواست وحکمت خداست انشالله سلامت دنیا میان  

مهرا بارداری قبلی دکترت متوجه غلظت خونت نشد؟