2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام،من باردار بودم ....جنین 8 هفته و چند روز رشدش متوقف شد ...10 هفته و سه روز که 29 آذر میشد کورتا ...

دکتر من که که گفت دوماه بعد اقدام کن

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
کورتاژ کرده بودین ؟ چند هفته بودین ؟

من شش هفته سونو رفتم همچی خوب بود گفتن قلبشم تشکیل شده هفته هشت برای شنیدن صدای قلبش رفتم سونو کردم رشدش تو شش هفته و پنج روز متوقف شده بود کورتاژ شدم ۲۲ اردیبهشت از تیر ماه هم اقدام کردم مجدد

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
نه عزیزم

منم دارم یکشنبه میرم واسه معاینه پیش دکتری که کورتاژم کرد .بعدش میرم پیش دکتر خودم تا ببینم چی میگه . شنیدم اونایی که کورتاژ میکنن باید تا 6 ماه صبر کنن . بچه دوممه و اولین بار بود که کورتاژ کردم 

فقط خدا کنه توی جمع گریم نگیره .دوس ندارم فک کنن افسرده شدم. تازه یکماهه بچمو خاک کردم😭 ارایشگاه ر ...

عزیزم، فرزندت همیشه توی قلبته، آرایشگاه رفتن که باعث نمیشه فرزندت ناراحت بشه اما باعث میشه توی جمع محکم و قوی بچشم بیایی.

سلام،من باردار بودم ....جنین 8 هفته و چند روز رشدش متوقف شد ...10 هفته و سه روز که 29 آذر میشد کورتا ...

دکتر من گفت سه ماه صبر کنی کافیه.

باز ببین دکتر خودت چی میگه چون با توجه به شرایطتت نظر میده

بچه ها بنظرتون من مادر میشم دوباره ؟ 😔 چقدر دلم میخاست حداقل یکیش زمینی شده بود این حس مادریم خفه ام نمیکرد حداقل کاش خدا به منم رحم میکرد😔 زندگیم نابود شده از،بعد رفتن آرسام بعد رفتنش من روز خوش ندیدم هی بد بدتر شده خدایا دیگه بسه به بزرگیت قسم بسه من تقاص همچی پس دادم هر امتحانی بود پس دادم خدایا یکم فقط بهمون شادی بده خدایا 😭😭😭😭 تمام وسایل های بچم داره ۳ ساله خاک میخوره خدایا رحم کن بهم من اینا هر کدومش با ذوق خریدم آرزو داشتم خدایا ۳ تا رو گرفتی قسمت نبود هر چی ک بود دیگه بسه نگاهم کن من دیگه توان ندارم دیگه امتحانم نکن 😔

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......