2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زوده عزیزم هر بارداری هم فرق میکنه حالا شروع میشه 

این راست میگه استرس خیلی تاثیر میزاره چون قبلا تا حامله بشم همش میگفتم این ماه میشم یا نه .بعد هر ماه نامید.هشت ماه طول کشید برای آرشم حامله شدم

این راست میگه استرس خیلی تاثیر میزاره چون قبلا تا حامله بشم همش میگفتم این ماه میشم یا نه .بعد هر ما ...

اره تو فکرش نباشی سریع میگیره ،ماریا آرش کوچولو رو چه ماهی از دست دادی؟

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
سمیرا جان باید پریود بشم ک بتونم روز سوم و هشتم ازمایش و  عکس انجام بدم ولی نشدم دکترم نفهمم هم ...

عزیزم ان شاءالله که مشکلی نیست تو این همه آز دادی مطمئن باش خبری نیست فقط برو یه دکتر خوب بذار سریع پریود شی خودتم از این چیزایی که کمک میکنه به پریود شدن بخور البته نمیدونم اگه ممکنه یه درصد باردار باشی مطمئن شو بعد.نگران نشو خدا با توه

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
[QUOTE=117126903]اره تو فکرش نباشی سریع میگیره ،ماریا آرش کوچولو رو چه ماهی از دست دادی؟[/QUOTE۲ ۲ م ...

حالا نی نی همون ماه بدنیا میاد عزیزدلم 😍 خدا معجزه اش برگردونده خدایا شکرت 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
ممنون سمیرا جون یعنی الان چیکار کنم اینو فولیک بگیرم یا امپول داروهای دیگه 

سعیده جون والله به منم دکتر کلومیفن داده بود همون ماهی که آزم مثبت شد اما گفتم بذار یه فرصت دیگه به خودم بدم من فقط اینوفولیکو مرتب خوردم و شوهرمم خرنوبو.اما فکر نکنم با همم مشکلی داشته باشن اینوفولیک برای تحریک تخمدان و ایجاد فولیکول با کیفیته ولی میخوای با دکتر مشورت کن میتونی این ماهم اینو مصرف کنی بعد ۱۲ سیکلت بری سونو ببینی تخمک خوب داری یا نه شاید اصلا لازم نشد دارو بخوری

حالا نی نی همون ماه بدنیا میاد عزیزدلم 😍 خدا معجزه اش برگردونده خدایا شکرت 

یعنی میشه دوباره آرشم برگرده..دیشب خواب دیدم تویه ببمارستانم یه بچه رو دارم ناز میکنم. پرستارا هم هستن. دارم برای پرستارا میگم چطور آرش و از دست دادم

سعیده جون ان شاءالله این ماه باردار میشی بهش فکر نکن اینطور استرس میگیری.بازم راجع به مصرف اون دو تا با هم دقت و تحقیق کن نکنه خدای نکرده مشکلی پیش بیاد ولی اینو بتنهایی خوبه اگه تونستی یه سرچیم تو اینترنت بکن