💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
حق داری روزهای سخت و تلخی داشتی ولی الان تحت نظر این همه متخصص متبحر و خوب و به لطف خدا دیگه هرگز ات ...
ان شاءالله که همینطور باشه برای همه مون و دیگه خاطره تلخی تو زندگیمون شکل نگیره.مریم جون دکتر مرصوصی خودش سونوها رو انجام میده حتی تخصصیا رو به نظرت اشکال نداره واقعا خوب انجام میشن ؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دوست خوبم بهتر نیست خودتو اینقدر درگیر جنسیت نکنی ببین ماها همه دوس داریم بچه ای رو که از دست دادیم همونو داشته باشیم منم دوس دارم پسردار بشم اما بهتره اولویتمون سلامت بچه باشه الکی خودتو درگیر نکن بخدا بگو که چی دوس داری ولی درنهایت بگو هرچی که دوس داری فقط سالم و صالح باشه و دیگه کنارم بمونه ان شاءالله که خواست خدام با آرزوی تو یکی میشه
یعنی چی نه دختر خوب برو عکستو بگیر و سریع اقدام کن بذار از این یکنواختی دربیای
سمیرا جان باید پریود بشم ک بتونم روز سوم و هشتم ازمایش و عکس انجام بدم ولی نشدم دکترم نفهمم هم هزار بار تیتر بتا رو میگه چک کن الان ترسم فقط ذخیره تخمدان و بسته بودن یدونه لوله ای هست ک دارم