2777
2789
مرسی عزیزم منم خوبم خدا رو شکر.خدا رو شکر که آزمایشات خوبه عزیزم خوشحال شدم برات حداقل از این بابت خ ...

عزیز دلم اصلا نگران نباش..نهایتا دکتر فائزی هم آزمایشات تکمیلی میده و بعد که فرضا اون فاکتور ana هم مثبت باشه میخواد بگه که هر روز آمپول بزنی مث چیزی که به من گفت.فعلا که آمپول روزانه تو بارداری مد شده

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
انقدر دلم میخاست آرسام بود و اتفاق بعدش نمیدیدم چقدر زود ورق خوشبختیم برگشت 😔 سه ساله دنبال یه روز ...

انشا... آرسام توهم همین امسال بیادتودلت توکلت بخداباشه عزیزم ماهاجزخداکسی ونداریم خودش حواسش بهمون هست دیروزضربان قلبش وگوش کردم دقیقامثل دخترم پارسال بود همونجوری بلندگفتم وای ماهک دکترگفت کی شوهرم تعریف کرد ومن های های گریه کردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشا... آرسام توهم همین امسال بیادتودلت توکلت بخداباشه عزیزم ماهاجزخداکسی ونداریم خودش حواسش بهمون ه ...

نمیدونم دیگه بتونم مادر،بشم یا نه ، مرسی عزیزم میفهمم هیچ زمان از،یاد نمیرن ولی چه میشه کرد اینم همون ماهک خانومه😍

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
ممنونم عزیزم .انشاالله شما و سعیده جون و باران جون و آرسام جون و بقیه مادرای عزیز به سلامتی باردار ب ...

وااای ماریا جون به سلامتی عزیز دلم.من الان فهمیدم بارداری.هزار ماشالله.هر دوتون در پناه خدا باشین الهی..توکل به خدا.انشالله دلت شاد میشه..هزاران بار تبریک میگم خواهر جون😗😗😗😗😍😍❤💙💚💚💛

نمیدونم دیگه بتونم مادر،بشم یا نه ، مرسی عزیزم میفهمم هیچ زمان از،یاد نمیرن ولی چه میشه کرد اینم همو ...

میتونی عشقم  انرژی منفی نده ازتوبدتراش شدن انشا...اگه گرفتگی هم باشه باعکس رنگی بازشه به عمل نمیکشی ازعصری اشکم داره میادبندنمیاد عزیزم این عکس بچت هفته چندمه؟

این عکس دخترمه پارسال مثل امروزرفتم غربالگری اخ که بمیرم براش اخ که هنوزچشمم دنبالشه 

آخ آخ الهی بمیرم😭😭😭منم دقیقا پارسال دوم دی غربالگری داشتم بمیرم واسه پسر نازم😭😭😭😭همش پارسال میگفتم واای سال دیگه شب یلدا پسر شیرینم بغلمه و دارم باهاش بازی می کنم😢😢😢

عزیز دلم اصلا نگران نباش..نهایتا دکتر فائزی هم آزمایشات تکمیلی میده و بعد که فرضا اون فاکتور ana هم ...

مریم فکرکنم برای من براغلظت خون داده دیروزکه ازمایش خون غربالگری دادم خونم سخت میومدتوسرنگ خیلی غلیظ بودموندم چی بخورم رقیق شه

آخ آخ الهی بمیرم😭😭😭منم دقیقا پارسال دوم دی غربالگری داشتم بمیرم واسه پسر نازم😭😭😭😭همش پارسال م ...

بمیرم براش اره منوشمامثل همیم انشا..سال دیگه تودلت باشه وصحیح وسالم بغلش کنی همبازی رایانت بشه ببینیشون کیفش وببری🙏🙏🙏🙏🙏

مریم فکرکنم برای من براغلظت خون داده دیروزکه ازمایش خون غربالگری دادم خونم سخت میومدتوسرنگ خیلی غلیظ ...

احتمالا بخاطر همینه.حتی منم تو آزمایشاتم اون فاکتوری که مثبت شده ، باعث غلظت خون میشه.ببین انار واست عالیه.سعی کن اصلا اصلا گوشت گوساله نخوری.گوشت گوسفند هم کم بخور.شتر مرغ و بوقلمون و کبک و بلدرچین و مرغ و ماهی رو جایگزین کن.سرخ کردنی خیلی کم بخور.سعی کن سالم خوری کنی.سبزیجات عالیه کاهو و خیار و ..عناب خون رو رقیق میکنه..ولی خب چون بارداری مثلا عناب رو با احتیاط و کم بخور.کلا تو بارداری باید دست به عصا بود دیگه..

آب زیاد بخور به خاطر غلطت خونت.نوشابه و فست فود و سس کلا قدغن کن

احتمالا بخاطر همینه.حتی منم تو آزمایشاتم اون فاکتوری که مثبت شده ، باعث غلظت خون میشه.ببین انار واست ...

مرسی عزیزم چشم فعلااب انارزیادمیخورم  غذاهم هیچی دوسندارم مخصوصافست فودفقط برنج وخورشت میخورم

مرسی عزیزم چشم فعلااب انارزیادمیخورم  غذاهم هیچی دوسندارم مخصوصافست فودفقط برنج وخورشت میخورم

البته چون امپول میزنی دیگه مشکلی پیش نمیاد