2777
2789
چشم عزیزم  @mehraaa    جان چیشدی رفتی سونو ؟ همچی خوبه ؟ ماهک بود یا ماهور 😍 ؟ ...

زهرا جان مریمم تگ کن بی زحمت   ببینیم حالش چطوره 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لطفا بقیه بچه ها که چند وقته نیومدن تگ کن

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
استرس رو از خودت دور کن زهرا جان.با این همه استرس که داری، لوله چپ ات رو خودت می بندی ها!!!!! الان ...

جدیدا که همه بخاطر جنسیت ivfمیکنن اصلانم سخت نیست یدفه میتونی دوتا هم بیاری

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
عزیزم حتما تیروییدت پیگیری کن چون با این تیزویید نباید باردار بشی  تیرویید باعث کندذهنی بچه و ...

میگن تیرویید بالا ۳۰ ۴۰ تاثیر میذاره ولی بازم دکتر هرچی بگه اون کار و میکنم

به خاطر تسکین دل خودم آینده یه بچه رو نمیتونم تباه کنم

@mary_ryan    مریم جان چطوری عزیزم بهتری ؟ بیا یکم بهم خفت بده برو دلم تنگ شده 😂

ارسام جون عکس رنگیتو با بیهوشی برو عزیزم من سال ۹۳ رفتم خیلی درد داشت، تازه دکترم مثلل قبلش گفت کلی مسکن بخور برو و همچنین سه روز قبلش داکسی سایکلین گفت مصرف کن که عفونت نگیری

من تهران رفتم مرکز رادیولوژی کاخ

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
@mary_ryan    مریم جان چطوری عزیزم بهتری ؟ بیا یکم بهم خفت بده برو دلم تنگ شده 😂

بعد باید موقع عکس اون وسیله که میفرستن داخل واژن عضلاتتو شل کنی وگرنه عکس ممکنه خراب بشه من از درد عضداتمو یکم سفت کردم بعد تو گزارشش نوشته بود مسیر ایسم باریک که یا مادر زادی یا بخاطر سفت کردن عضلات که باید بررسی شه رفتم پیش دکترم همون تهران گیر داد که اره مشکل داری باید عمل شی اومدم گنبد یک دکتر دیگه اونم گفت درسته باید عمل شی و راه ایسم درست کنن خودش باعث نازایی بعدش دکترمو عوض کردم چندتا دکتر دیگه رفتم با معاینه چندتا بررسی دیگه مشخص شد باریک دیده شدن راه ایسم بخاطر سفت کردن عضلاتم بوده الکی الکی میخواستن عملم کنن

بعد باید موقع عکس اون وسیله که میفرستن داخل واژن عضلاتتو شل کنی وگرنه عکس ممکنه خراب بشه من از درد ع ...

وای واقعا یعنی انقدر،سخته 😱 وای خدایا چقدر،طول میکشه چجوریه ‌؟

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

زیاد طول نمیکشه عزیزم نهایت ده دقیقه تا یک ربع، خوب الان حتما شرایط بهتر شده دکترم گفت برو مرکز کاخ شبیه غسالخونه بود تعدادمون زیاد بود پشت در منتظر بودیم هر کی میرفت داخل چنان جیغی میکشید که ما بیرون روحیمون از دست میدادیم پرسنلشم خیلی بد اخلاق بودن متاسفانه، ولی الان شرایط خیلز فرق کرده 

بعضیا اینقدر جیغ میکشیدن که نگو میگفت پرسنله که هر کی لولش بسته باشه دردش خیلی خیلی وحشتناکه

میگن تیرویید بالا ۳۰ ۴۰ تاثیر میذاره ولی بازم دکتر هرچی بگه اون کار و میکنم به خاطر تسکین دل خودم آ ...

وای 30 و 40 چیه اونا دیگه وضع تیروییدشون خرابه من 5بود پارسال دکترم گفت اجازه بارداری نداری تو بارداری باید زیر 2.5 باشه 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
زیاد طول نمیکشه عزیزم نهایت ده دقیقه تا یک ربع، خوب الان حتما شرایط بهتر شده دکترم گفت برو مرکز کاخ ...

وای یا خدا😨 برم بگردم یه جای خوب برم اره میگن اونموقع ک ماده حاجب تزریق میکنن خیلی درد داره

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......