2777
2789
پس میبینی چسبندگی داشته و رفعش کرده من دکتر توانا عملم کرد و نگفت ک اون لولت چیشد ولی اگه بشه چسبندگ ...

این دکترها چطور بدون بررسی و ازمایش اینقدر با اطمینان حرف میزنند!!!!

دکتر کاشف هنوز سونو واژینال نکرده، چطور میتونه به یه خانم نگران اینقدر استرس بده!

به نظرم زهرا جان، دکترت رو عوض کن و یه دکتر خوب انتخاب کن که مثبت هم باشه.

تا دوتا مشکل واسه لوله پیش میاد اینا یه چی میگن درست توضیح هم نمیدن مشکل اول لوله هیدرو سالپینکس می ...

درمان بشه باز یه حرفی به من گفت دیگه راست ک نداری چپ بسته باشه ای وی اف 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه باید حتما بری ک دارو بده کنترل بشه نترس عزیزم این چیزا  با دارو سریع حل میشه و بزودی مامان م ...

انشالله همه مون زود مامان بشیم و سرمون گرم بچه هامون بشه وقت غصه خوردن نداشته باشیم 

دارم سعی میکنم روحیه م و خوب کنم نمیخوام درصورت بارداری هم بشینم غصه اونی که رفته بخورم 

این دکترها چطور بدون بررسی و ازمایش اینقدر با اطمینان حرف میزنند!!!! دکتر کاشف هنوز سونو واژینال نک ...

نمیدونم باران جان خیر سرم بهترین دکتره و متاسفانه لوله رحمی فقط،با عکس معلومه ک چه خبره 

انشالله همه مون زود مامان بشیم و سرمون گرم بچه هامون بشه وقت غصه خوردن نداشته باشیم  دارم سعی ...

دقیقا من هر چی سرم اومد از این هم غصه و فشار عصبی بود 

زهرا، من با همسرم رفته بودم دندان پزشکی برای اولین بار. دندان پزشکی که حدود ۱۰ ساله همسرم میرفت پیشش و خیلی راضی بود.

توی معاینه اول، حدود ۸ از دندانهایی که قبلا عصب کشی یا پر کردم رو گفت بدرد نمی خورند و باید مجدد پر کنه و حتی گفت بعضی ها اونقدر وضعشان افتضاح هست که ممکنه مجبور که کندن دندان بشه .

همسرم خیلی وحشت کرد، واقعا نگران حالم بود، از طرفی هزینه دنبال پزشکی خیلی بالاست، مثلا یه غضب کشی ساده ۱۰۰۰ یورو میشه.

من قبول نکردم اخه چطور یک دکتر بدون ایکس ری کامل از فک و دندان میتونه نظر بده!!!! گفتم این دکتر چرت گفته، سر همین موضوع با همسرم بحثم شد و یک هفته ایی باهاش قهر بودم.

بهش گفتم دکترم رو عوض میکنم و اینکار رو هم کردم. خدا رو شکر دکتر دومی که الان دندانپزشکم است، دندون هام رو دید، ایکس ری گرفت، مانیتورینگ کرد و در اخر گفت هر چند پرشدن ها خیلی قدیمی اند و عالی نیستند اما بهشون دست نمی زنم تا زمانی که مشکل نداشته باشی. 

نکته:  همیشه قبل از اعتماد کردن به حرف دکترت و قبول کردنش، فکر کن!! شاید با عقل جور در نیاد و فقط میخواسته حرفی زده باشه و یا علمش خیلی فراتر از کتابهاش نیست و یا حتی تشخیص نادرست داده!!!

نمیدونم باران جان خیر سرم بهترین دکتره و متاسفانه لوله رحمی فقط،با عکس معلومه ک چه خبره 

بهترین دکترها هم ممکنه اشتباه کنند.

دکتر رو انتخاب کن که خوب باشه اما مثبت هم باشه(مثبت بودن خیلی گزینه مهمی است)

انشالله همه مون زود مامان بشیم و سرمون گرم بچه هامون بشه وقت غصه خوردن نداشته باشیم  دارم سعی ...

عزیزم حتما تیروییدت پیگیری کن چون با این تیزویید نباید باردار بشی 

تیرویید باعث کندذهنی بچه و سقط میشه

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
زهرا، من با همسرم رفته بودم دندان پزشکی برای اولین بار. دندان پزشکی که حدود ۱۰ ساله همسرم میرفت پیشش ...

اره باران جان شوهرمم همین میگه میگه چجوری بدون هیچی کسی ک همه سابقش میبینه و حالش میبینه بدتر داغونش میکنه میدونی طرف چقدر مشکلات داشته نباید یهویی بگه اونم به کی من 😂 ک انقدر داغونم و استرسی

درمان بشه باز یه حرفی به من گفت دیگه راست ک نداری چپ بسته باشه ای وی اف 

استرس رو از خودت دور کن زهرا جان.با این همه استرس که داری، لوله چپ ات رو خودت می بندی ها!!!!!

الان ای وی اف خیلی مد شد توی ایران.

خانم تا میره دکتر و میگه: ۶ ماه اقدام کردم و هنوز جواب نداده، دکتر سریع ای وی اف رو پیشنهاد میده!!!

استرس رو از خودت دور کن زهرا جان.با این همه استرس که داری، لوله چپ ات رو خودت می بندی ها!!!!! الان ...

وای نه 😔 من هیج وقت نمیتونم برم ای وی اف بعد اینهمه مدت الان سرم داره میترکه کاش بیهوش،میشدم یه چند مدت 😂

وای نه 😔 من هیج وقت نمیتونم برم ای وی اف بعد اینهمه مدت الان سرم داره میترکه کاش بیهوش،میشدم یه چند ...

منظورم این بود که الان ای وی اف مد شده و به همین دلیل زودی دکترت بهت اینو گفته. تو  استرس نگیر😅

منظورم این بود الان از هر ۱۰ خانمی که به پزشک زنان واسه بارداری مراجعه میکنند به ۸ نفر ای وی اف پیشنهاد میشه.