2777
2789
عزیزم انقدر خودتو ناراحت نکن به چیزای منفی فکر نکن دخیره تخمدانم مال چهل سال به بالایه دکتر فقط یه ا ...

خوبی عزیزم کی موعدته   منتطر شما و سعیده جونم😁  😍😍😍 با بی بی مثبت بیان😍😍😍😍

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

سلام سعیده جون، خوبی؟

یه سوال تخصصی از همسرت ممکنه بپرسی؟! من از پشت سمت راستم، ناحیه دنده هام درد میکنه. احتمال ۹۹ درصدی میدم که عضلاتش گرفته باشه و یا چندتا تریگر گیر داشته باشه، با چه ورزش یا حرکتی میتونم دردش رو کمتر کنم؟ امانم رو بریده! تشک سفت بهتره برای خوابیدن؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره هر ۳ بارداریم راحت باردار،شدم ولی بار،اخر خارج از رحم شد و یکی از لوله هام از دست دادم حالا دکتر ...

زهرا جان، به گذشته فکر نکن و اینقدر خودت رو اذیت نکن.

گذشته هر چقدر هم غم انگیز، مال گذشته است و نمیشه تغییرش داد ولی تو میتونی حال و آینده ات رو تغییر بدی🌹

پیگیر معاینه ها و آزمایشات لازم باش و محکم ادامه بده.

انرژی منفی ادم رو از پا در میاره!! مدام بگو: اینبار همه چی خوب پیش میره. آفرین دختر خوب 😘

اره هر ۳ بارداریم راحت باردار،شدم ولی بار،اخر خارج از رحم شد و یکی از لوله هام از دست دادم حالا دکتر ...

زهرا یه سوال ازت میپرسم، لطفا ناراحت نشو.

بارداری خارج رحمی ات رو از درد پشتت متوجه شدی؟ چطور دردی بود؟ توی به نقطه خاص بود یا نه پراکنده بود؟

مثل گرفتگی عضلات بود؟

سلام سعیده جون، خوبی؟ یه سوال تخصصی از همسرت ممکنه بپرسی؟! من از پشت سمت راستم، ناحیه دنده هام درد ...

سلام عزیزم باشه چشم شب میاد خونه ازش میمرسم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
سلام سعیده جون، خوبی؟ یه سوال تخصصی از همسرت ممکنه بپرسی؟! من از پشت سمت راستم، ناحیه دنده هام درد ...

منم این ماه خیلی پشتم بین دوتا کتفم درد میکنه خیلی زیاد بعضی اوقات از درد خوابم نمیبره ولی فک کنم گرفتگی عضلات دارم چون دقیقا از روزی که دارم مطالعه میکنم این درد شروع شده اخه من وقتی درس میخونم نحوه نشستنم اصلا صحیح نیست ولی نمیتونم جور دیگه ای بشینم

زهرا یه سوال ازت میپرسم، لطفا ناراحت نشو. بارداری خارج رحمی ات رو از درد پشتت متوجه شدی؟ چطور دردی ...

شمام مثل من توهم زدی باران جون موقعی زهرا درد کتف داشت منم خیلی درد داشتم گاهی فک میکردم وای حتما منم باردارشدم این ماه خارج از رحمیه باز با خودم میگفتم نه امکانش نیست چون قبل اقدامم درد داشتم

بچه ها انقدر ناراحتم انقدر ناراحتم احساس میکنم کل غم دنیا اونده رو قلبم نمیتونم نفس بکشم دو تا بچه ه ...

دکترت و عوض کن !

چسبندگی با نگاه و احتمال تشخیص نمیدن اینجورم با قطعیت نمیگن

احتمالا دکترت داره از شرایطت و وضع روحیت سواستفاده میکنه چون میدونه حاضری هرچقدر باشه خرج کنی !

یه سری دکترای الان وجدان و گذاشتن کنار و فقط به پول فکر میکنن آی وی اف یه هزینه سنگین برای تو داره و یه درامد درست حسابی برای دکترت ! 

علت اصلیش این بود که بچه کلا شرایط خوبی نداشت به خاطر اختلاف اندام ها و احتمال کرایسینوس مغزی و تاکی ...

عزیزم میشه بپرسم بچتون چندوقتش بود واینکه مشکلش چی بود؟؟

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
خوزستانیم ولی ساکن اصفهان

عزیزمممم واقعا متاسفم برات 

خیلی سخته هیچ چیزی نمیتونم بگم واقعا  

کجای اصفهانی منم اصفهانم

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
خانما واقعا تقدیر پسرم بوده ک بره یعنی اگ عمرش ب این دنیابود حتی با وجود اتفاق زنده می موند توروخدا ...

بله عزیزم اگه عمرش به دنیا بود زنده میموند 

من میشناسم کسی که یه تصادف وحشتناک داشت 40 روز تو کما بود دوبار ایست قلبی کرد ولی الان خداروشکر زنده اس همش خواست خدا 

منم هفته 40 بارداری یهو جفتم کنده شد سزارینم شدم ولی بچه فوت شد به همین اسونی 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
شمام مثل من توهم زدی باران جون موقعی زهرا درد کتف داشت منم خیلی درد داشتم گاهی فک میکردم وای حتما من ...

اره، من هم توهم زدم. 🙈🙈 با اینکه فقط پشتم سمت راست درد میکنه و دردش در یه محدوده است و به نظرم چندتا تریگر درگیر شده اما باز به همه چی فکر میکنم.🙈

منم این ماه خیلی پشتم بین دوتا کتفم درد میکنه خیلی زیاد بعضی اوقات از درد خوابم نمیبره ولی فک کنم گر ...

من هم هر روز ۵ ساعت سر کلاسم، میز و صندلی ها استاندارد نیستند. من هم که عضلات خیلی ضعیفی دارم دیگه هیچی🙈🙈

شمام مثل من توهم زدی باران جون موقعی زهرا درد کتف داشت منم خیلی درد داشتم گاهی فک میکردم وای حتما من ...

من کلا درد دارم، انگار یکی با سنگ کوبیده پشتم، تقریبا سمت راست بین کتف و کمر میشه. وسط دنده های سمت راست پشتم