2777
2789
حالن از این شب یلدا بهم میخوره کاش بمیرم خدااااا التماست میکنم منو ببر  دخترمو بغل کنم خدا اگه ...

انشا...به حق پنج تن آل عبایلدای سال دیگه یه دخترشکل همون دخترت توبغلت باشه وبچه منم دخترباشه دلمون کمی آروم بگیره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشا...به حق پنج تن آل عبایلدای سال دیگه یه دخترشکل همون دخترت توبغلت باشه وبچه منم دخترباشه دلمون ک ...

انشالله اما الان فقط دلم خودش رو میخاد اصلا اروم نمیشم از غروب راه میرم گریه میکنم میشینم گریه میکنم دلم میخاد برگردم عقب به روزایی که بود

شرمنده ام که هنوز بی تووووو نفس میکشم....دخترم.... 

خدا از من دلشکسته تر هم هست خدا فقیر منم ک ندارمت اگ داشتمت بعد این همه. سختی ب راحتی امیرو ازم نمیگرفتی خدا دلم میخاد الان امیر پیشم باشه بغلش کنم بوسش کنم خدا برای این دلشکسته ها چی داری خدا برا مادری ک پنج ماه شیره جونشو ب بچه ش میداد شب روزش با بچه ش شروع میشد الان نیست مادره خدا مادر چ جوری تحمل کنه چ جوری کم نیاره چ جوری بگو قربونت بگو من بدون امیرم چ کنم بگو امیر تمام زندگیم بود امیر نفسم بود خدایا چ دردی دادیه ک هیچ دوایی نداره خدا باور ندارم باورندارم امیرم رفته 

انشالله اما الان فقط دلم خودش رو میخاد اصلا اروم نمیشم از غروب راه میرم گریه میکنم میشینم گریه میکنم ...

خدابهت صبربده همینومیتونم بگم غسل صبرزیادبکن دلتوبایادخدااروم کن 🙏😭😭😭😭😭

بچه ها انقدر ناراحتم انقدر ناراحتم احساس میکنم کل غم دنیا اونده رو قلبم نمیتونم نفس بکشم دو تا بچه ه ...

عزیزم.یکی ازآشناهاسالها بچه دارنمیشدباآی وی اف دوقلو دارشد پسرش نمونددخترش براش موند .بارداری دوم مجددآی وی اف کرد دوقلو پسردارشد.بارداری سوم ناخواسته واتفاقی خدابهش یه پسردیگه داد.ماشاءالله الان چهارتابچه داره .

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
ولی رفتن امیر چرا میگم از اون مرگهایی ک ب ناحق رفته 

هرانسانی که به امرخدابه  دنیا میادروز فوتش روهم رقم میزنه .به قول قدیمی هادرست میگن که روپیشونیش لحظه تولدو مرگ نوشته میشه، حقیقت داره.

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
عزیزم.یکی ازآشناهاسالها بچه دارنمیشدباآی وی اف دوقلو دارشد پسرش نمونددخترش براش موند .بارداری دوم مج ...

چرا بعد ۳ تا بارداری و بد شانسی و کوتاهی دکترا منی ک طبیعی باردار میشم به این روز بیفتم 😔 خستم کاش خدا دلش مبسوخت یکیش بهم میبخشید مگه چی میشد،؟ کجای دنیاش تنگ میکردن ؟😔😔

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
چرا بعد ۳ تا بارداری و بد شانسی و کوتاهی دکترا منی ک طبیعی باردار میشم به این روز بیفتم 😔 خستم کاش ...

توطبیعی باردارمیشی من شک ندارم زهراجانم اینقدرخودتواذیت نکن 

توطبیعی باردارمیشی من شک ندارم زهراجانم اینقدرخودتواذیت نکن 

مهرا 😔 چرا من انقدر دارم امتحان پس میدم چرا ،اگه نشه قید زندگیم و بچه دار،شدن میزنم برا همیشه 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......