2777
2789
سعیده جان سوره حشر به نیتت خوندم انشالله حاحت روا بشی دعا کردن انشالله این ماه باردار باشی

ممنون هدانا جون انشالله بارداری سالم و موفقی رو داشته باشی ، امروز نوبت سوره حشر من و دنیا جون با هم بودیم انشالله دنیا عزیزمونم هم بزودی دامنش سبز شه و دلش شاد

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
ممنون هدانا جون انشالله بارداری سالم و موفقی رو داشته باشی ، امروز نوبت سوره حشر من و دنیا جون با هم ...

انشالله عزیزم   نمیدونستم دنیا جان هم هست انشالله دوتاتون حاجت روا بشین 😍😍😍😘😘😘

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه هفته دیگه    

دلشکسته جون پس موعد منو شما یکی هست منم هفته بعد، یکم یا دوم ، ولی فکر نمیکنم خبری باشه چون هیچ علامتی ندارم واسه قبلی تقریبا یک هفته ده روز قبلش نفسم تنگ شده بود یک خورده راه میرفتم نفسه میزدم و خسته میشدم میشستم ، درد سینه درد پریودی ولی الان هیچ علامتی ندارم 

دلشکسته جون پس موعد منو شما یکی هست منم هفته بعد، یکم یا دوم ، ولی فکر نمیکنم خبری باشه چون هیچ علام ...

انشاالله که بارداری عزیزم‌‌..من الان ۱۷ سیکلم دقیقا ۷روز دیگهیعنی چهارم یا پنجم

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
اول عدرخواهی میکنم دیر جواب دادم چون کسالت داشتم و بستری بودم.در مورد سوالت؛ عزیزم من بلافاصله بعد ز ...

قربونت عزیزم 

مرسی از توجه ات 

انشالله که خدا اول از همه سلامتی و بعد بچه سالم و صالح نصیب همه کنه 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
دلشکسته جون پس موعد منو شما یکی هست منم هفته بعد، یکم یا دوم ، ولی فکر نمیکنم خبری باشه چون هیچ علام ...

سلام سعیده جان. ان شاالله بارداری. منم سر قبلیه تکرر ادرار، خستگی و خواب آلودگی و درد سینه داشتم ولی اینبار هیچی. به علائم خیلی توجه نکن

أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ                                                                    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟  
هی خدا   پارسال اینموقع تو دلم بود

ان شاالله الانم اومده تو دلت

أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ                                                                    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟  
عزیزم جنسیت قبلی چی بود؟اینکه بارداری چیه؟

مهراجان من سقط کردم.هفته های اول. اینم که هنوز خیلی تازه است.پنج هفته ام

اخی عزیزم انشا...این یکی وسالم بغل بگیری اخه منم نه تکررادراردارم نه سینه درد

دوست من دو ماه پیش زایمان کرد بچش دختر بود خیلی شیرینی جات دوست داشت خیلی سنگین تنبل بود حالشم خیلی بد بود، البته زیاد شنیدم میگن وقتی دختر داری بیشتر حالت بده ، صحیح غلط بودنشو نمیدونم