2777
2789

من و شوهرم با هم (بیشتر من) قبل اینکه بفهمیم جنسیت رو اسم پیدا کردیم و توافق کردیم اگه دختر شد دیانا و پسر شد لیان (وسط گشتن من برای اسم خواهرم یادم انداخت که تو موقع مجردی میگفتی اسم دخترم و دیانا میذارم و منم یادم افتاد و چقدر بیشتر از همیشه این اسم به دلم نشست)

از روز سونو هم که گفت دختره من به اسم صداش میکردم

موقع سقطم گفتم دیانای من مرد اگه روزی دختری آوردم عمرا اسمش و دیانا نمیذارم 

چند وقت پیش خواب دیدم زایمات کردم و بچم دختر هست و بغلش کردم روی تخت بیمارستان و با خودم اسم دخنر میگفتم تا از یه اسم خوشم بیاد و اسما رو بالا پایین میکردم  و باز میگفتم نه اون اسم و نمیذارم 

یهو یکی که یادم نیس کی بود چه شکلی بود (چرا الکی بگم سبز پوشیده بود و اینا )

بهم گفت چرا میگی اسم دیانا نمیذاری؟ اسم این بچه دیاناس 

حالا من منتظرم دیانام برگرده پیشم 😔

من و شوهرم با هم (بیشتر من) قبل اینکه بفهمیم جنسیت رو اسم پیدا کردیم و توافق کردیم اگه دختر شد دیانا ...

ایشالا ک دیانای نازت برمیگرده 😍

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما به عنوان پدر و مادر هم هزينه كرديد و هم به نظر يك متخصص گوش كرديد اگر اون متخصص در نظرش دقت نكر ...

عزیزم شما کجا زندگی می کنی من از هفته دیکه میخام برم دادگاه پزشکی شکایت

شرمنده ام که هنوز بی تووووو نفس میکشم....دخترم.... 
تروخدا کسایی که بچه تو هفته های آخر از دست دادنو سزارین شدن و دوباره اقدام کردن و باردار هستن بگن چق ...

من بهمن 95 سز شدم و پسرم فرشته شد 4 ماه بعددباردار شدم  . دخترم البته 1 ماه زودتر به دنیا اومد چون کیسه ابم پاره شد اخر دی 96 سز شدم و الان دخترم در استانه دو سالگیه

من بهمن 95 سز شدم و پسرم فرشته شد 4 ماه بعددباردار شدم  . دخترم البته 1 ماه زودتر به دنیا اومد ...

خدایاشکرت که هوامونو داری میشه ببوسیش، 

ببخشید کوچولت چرا اسمونی شد

نه عزیزم هر پدر و مادر مسئولیت پذیر و مهربون دیگه ای هم که جای شما بودن این تصمیم رو میگرفتن..شما که ...

عذاب وجدان تمام وجودم رو پر کرده. میخام برم شکایت اما همه میگن نکن فقط جونتو میذاری میگن به جایی نمیرسه

مشکل قلبی tga که بعد از تولد مشهص شد

وای دختر هم tga بود سینگل وی،وخیلیا دیگه

قبل بارداری کار خاصی کردی!؟ خیلی ببخشید الان مشکلی نیست

دکترا به من گفتن شاید بازم تکرار بشه 

منکاوایل این تاپیک می اومدم . امشب اتفاقی گفتم یع سر بزنم و دیدم که خیلی صفحات بالا رفته و دلم گرفت بابت همه ی مادرایی که اضافه شدن .  غم سنگینیه که هیچ وقت فراموش نمیشه ولی فرشته های بعدیتون خیلی ارومتون میکنن و میپذرید که زندگیی هنوز ادامه داره. برا منم دعا کنید دارم به تولدپسرم نزدیک میشم و بعد از 3 سال هنوز بی قرارم

[QUOTE=116291976]وای دختر هم tga بود سینگل وی،وخیلیا دیگه قبل بارداری کار خاصی کردی!؟ خیلی ببخشید الان مشکلی نیست د ...[/

کدکم دکتری گفته بهت باز تکرار میشه. دکترا همه بهومن گفتن که غیر تکراره تا 96 درصد ، بهم این اطمینان و دادن تکرار نمیشه و من یعد اقدام کردم 

منکاوایل این تاپیک می اومدم . امشب اتفاقی گفتم یع سر بزنم و دیدم که خیلی صفحات بالا رفته و دلم گرفت ...

الهی بمیرم داغ بچه هامون هیچ وقت خوب نمیشه فقط اومدن بچه های بعدی یکم ارومترمون میکنه بازم خداروشکر 

[QUOTE=116291976]وای دختر هم tga بود سینگل وی،وخیلیا دیگه قبل بارداری کار خاصی کردی!؟ خیلی ببخشید ال ...

دکتر قلب دخترم طرف منفیش رو نگاه کرد گفت تا 4 درصد امکان تکرار هست اما دکترای تو طرف خوبش نگاه کردن گفتن 96 درصد تکرار نمیشه چقدر دیدگاه متفاوته