2777
2789
بچه ها من عذاب وجدان دارم همش میگم کاش انقدر زود عمل نمی کردیم شاید دخترم میموند کاش یکی دوماه صبر م ...

شما به عنوان پدر و مادر هم هزينه كرديد و هم به نظر يك متخصص گوش كرديد

اگر اون متخصص در نظرش دقت نكرده واگذار شده به خدا

دوست همسر من يك پرستار رو به علت اينكه يك نوزاد با بيماري قلبي رو به روي شكم يا پهلو خوابوند دادگاهي كرد و تعليق از خدمت شد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عمم بچه اولش دنیا اومده تو هفت روزگی زردی باعث شده بمیره سال ۶۶ 

میگفت مادرشوهرم لباسهایی که برا بچه بقیه کادو آورده بودن و تن نوه دختریش که یکم بزرگتر از بچه عمم بود کرد و اون دختر جلوم راه میرفت ...

بعضی آدمها بی وجدانن 

سلام به خانم های گل.چندین صفحه از نظراتتون روخوندم.من پسردوسال ونیمه امو ازدست دادم به دلیل تومورمغزی .الان که دارم متن تایپ میکنم خودم تعجب میکنم که همچین بیماری سختی سراغ عزیز دلم اومد.اگرتعریف کنم طی دوماه بیماریش چقدرسختی کشیدم یادآوریش  زجرآوره.   اماهمینقدرمیدونم که خدایی که خالق منوشماست حتما مصلحت ماروبهترمیدونه.خالق ایزد، داناست پس بایدبهش اعتمادکنیم.خدای مهربون عاشق ماست اشک هاوغصه هامونو میبینه.مگه میشه فر اموشمون کنه.خداهست وخداهست وخداهست.

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
من اگه جای همسایمون بودم نمیرفتم برنج بریزنم توسینی بزارم جلودرخونه اوناامشب گفتم خداچقدربعضی ادمابی ...

خب همین میزان درک و شعور و همدلی آدماست که اونا رو متفاوت از همدیگه میکنه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
سلام به خانم های گل.چندین صفحه از نظراتتون روخوندم.من پسردوسال ونیمه امو ازدست دادم به دلیل تومورمغز ...

تنها چیزی که منو آروم میکنه همینه که اگه دنیا میومد و مریض بود من توان اینو که جگر گوشم و توی بیمارستان و دکتد ببینم چقدر سخت تر بود ...

همه راضی هستیم به رضای خدا ...

خودش داده خودش گرفته ... شکر .‌‌

میگن خداتوی دلهای شکسته است.برای همه دعاکنیم .همچنین موقع اذان  .برای شفای مریض هابرای خانم هایی که حسرت بچه دارشدن به دلشونه.برای مامانهای این گروه.وآخرش برای من تاخدایه پسرصحیح وسالم شبیه پسرکوچولوم بهم بده.ممنونم

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
بچه ها من عذاب وجدان دارم همش میگم کاش انقدر زود عمل نمی کردیم شاید دخترم میموند کاش یکی دوماه صبر م ...

نه عزیزم هر پدر و مادر مسئولیت پذیر و مهربون دیگه ای هم که جای شما بودن این تصمیم رو میگرفتن..شما که نمیدونستید پایان اون عمل به چی ختم میشه! همه توان و جونتون رو گذاشتید که سریعتر بچتون عمل بشه و بهبود پیدا کنه..شما هر دوتون پیش دخترتون سربلندین و ازتون راضیه.اینکه اون فرشه کوچولو توی عمر کوتاهش درد کشید مقصر اون پزشکی هست که اکو قلب انجام داد و متوجه نشد..از نظر قانونی که خدا رو شکر مملکت قانون نداره و هرج و مرجه و صاحب نداره که اون پزشک خاطی تنبیه بشه ولی امیدوارم اون فرشته ناز کوچولو با اون قلب بزرگ و بخشنده اش از اون پزشک هم بگذره و ببخشش

سلام به خانم های گل.چندین صفحه از نظراتتون روخوندم.من پسردوسال ونیمه امو ازدست دادم به دلیل تومورمغز ...

سلام عزیز دلم.خدا بهت صبر بده و روح فرشته کوچولوت در آرامش باشه.واقعا آفرین به صبوری و ایمانت!ماشالله

امیدوارم خداوند بزودی دلتو شاد کنه و پاداش صبرت رو بده.آمین

انقدر دلم میخاد یه شب راحت بخابم ولی یه مدته بلااستثنا هر شب خواب بچه و شیر دادن و... میبینم ولی قشنگترینش دیشب بود ک یه پسر بچه دو ساله رو دیدم همسن و هم قد اون پسر کوچولوی فامیل ک با پسرم بود و کنارم دراز کشیده بود و منو سفت گرفته بود و من با فقط بوسش میکردم و بوش میکردم و راه میرفت دور خونه   به پدرم میگفت آقا جون آقا جون دقیقا پسرم بود چه خواب قشنگی بود به همون شکلی ک دیدمش تو عکس فقط بزرگتر دقیقا به اون سنی ک اگه بود میدیمش پسر قشنگم مواظب دو تا جوجه دیگمون هم باش اونا از تو خیلی کوچولوتر بودن مامان😔

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
انقدر دلم میخاد یه شب راحت بخابم ولی یه مدته بلااستثنا هر شب خواب بچه و شیر دادن و... میبینم ولی قشن ...

انشا...به حق علی سال دیگه پسرت توبغلت باشه وبزودی خوابت تعبیرشه بقول دوست عزیزمون خداهست وخداهست خداهست

انشا...به حق علی سال دیگه پسرت توبغلت باشه وبزودی خوابت تعبیرشه بقول دوست عزیزمون خداهست وخداهست خدا ...

مهرا من آرزوهام به گور نبرم 😔 مهرا من چجوری اونا رو فراموش کنم من کاری نکردم براشون فقط خروار خروار خاک سهم بچه هام شد 😔😭

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......