💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
میگن خداتوی دلهای شکسته است.برای همه دعاکنیم .همچنین موقع اذان .برای شفای مریض هابرای خانم هایی که حسرت بچه دارشدن به دلشونه.برای مامانهای این گروه.وآخرش برای من تاخدایه پسرصحیح وسالم شبیه پسرکوچولوم بهم بده.ممنونم
خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت. ❤ خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
بچه ها من عذاب وجدان دارم همش میگم کاش انقدر زود عمل نمی کردیم شاید دخترم میموند کاش یکی دوماه صبر م ...
نه عزیزم هر پدر و مادر مسئولیت پذیر و مهربون دیگه ای هم که جای شما بودن این تصمیم رو میگرفتن..شما که نمیدونستید پایان اون عمل به چی ختم میشه! همه توان و جونتون رو گذاشتید که سریعتر بچتون عمل بشه و بهبود پیدا کنه..شما هر دوتون پیش دخترتون سربلندین و ازتون راضیه.اینکه اون فرشه کوچولو توی عمر کوتاهش درد کشید مقصر اون پزشکی هست که اکو قلب انجام داد و متوجه نشد..از نظر قانونی که خدا رو شکر مملکت قانون نداره و هرج و مرجه و صاحب نداره که اون پزشک خاطی تنبیه بشه ولی امیدوارم اون فرشته ناز کوچولو با اون قلب بزرگ و بخشنده اش از اون پزشک هم بگذره و ببخشش
انقدر دلم میخاد یه شب راحت بخابم ولی یه مدته بلااستثنا هر شب خواب بچه و شیر دادن و... میبینم ولی قشنگترینش دیشب بود ک یه پسر بچه دو ساله رو دیدم همسن و هم قد اون پسر کوچولوی فامیل ک با پسرم بود و کنارم دراز کشیده بود و منو سفت گرفته بود و من با فقط بوسش میکردم و بوش میکردم و راه میرفت دور خونه به پدرم میگفت آقا جون آقا جون دقیقا پسرم بود چه خواب قشنگی بود به همون شکلی ک دیدمش تو عکس فقط بزرگتر دقیقا به اون سنی ک اگه بود میدیمش پسر قشنگم مواظب دو تا جوجه دیگمون هم باش اونا از تو خیلی کوچولوتر بودن مامان😔