2777
2789
بچه هابرای مری که امروزعمل کرده صلوات فرستادم شماهم صلوات براش بفرستیدسلامتیشوبدست بیاره الهی آمین🙏

خدا رو شکر زهرا جان حداقل چیزی که فکر میکردی نبود.ان شاءالله که مشکلی نیست و صبح برمیگردی خونه ت.اما دختر خوب زود دکتراتو برو که خدای نکرده این موقعیت دوباره برات تکرار نشه و بیخود کلی استرس نگیری.ان شاءالله خدا زود یه دوقلو بهت بده کلا راحت شی

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
باران جان به نظرت دکترای زنان اینجا خوبه یا آلمان؟ازهمه لحاظ...هم سواد هم وقت گذاری برا مریض هم رسید ...

دکترای اینجا ریسک پذیر نیستند و به نظر من دکترای ایران بهترند چون احتمالات رو بررسی میکنند و قدرت تصمیم گیری بالایی دارند. اینجا فراتر از درس و تجربه شون کاری نمیکنند 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باران جان به نظرت دکترای زنان اینجا خوبه یا آلمان؟ازهمه لحاظ...هم سواد هم وقت گذاری برا مریض هم رسید ...

نمی تونم بگم از نظر سواد کدوم بهتره، ولی گفتپ که اینها ریسک پذیر نیستند و زود دارو نمیدند.

دکتر کلینیک از دکتر بیمارستان جداست، یعنی هیچوقت دکتر خودت نمیاد زایمانت رو انجام بده. مزیت اینجا دستگاههای خوبی دارند. یعنی تا میری مطب، سونو واژینال انجام میدند. 

خدا رو شکر زهرا جان حداقل چیزی که فکر میکردی نبود.ان شاءالله که مشکلی نیست و صبح برمیگردی خونه ت.اما ...

اره خدا رو شکر تازه مرخص شدم ولی چقدر روز مزخرفی بود چقدر،ازمایش و  سونو و فشارم شد قوز،بالا قوز نمی اومد پایین خدایا شکرت ک حامله نبودم ولی حکمتت شکر یه ادم ک بچه نداره و انقدر،زجر کشیده دیگه بسه انقدر،تنش بلرزه و به جایی برسه بگه کاش حامله نباشم دیروز هر  کدوم از ماماها یا پرستارا سوابق میدید میگفت تو دیگه کی هستی انقدر بد شانس و حال روز،من دیدن بنده خدا ها زود کارام انجام میدادن که دیگه از من بدتر سرم نیاد 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

زهرا جان خوبی  نگفتن چرا پریود نشدی الان چطوری

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
وایی ادمدلش بیشتر میگیره وقتی از این خوابا میبینه اخه من وقتی.دخترم بود خواب دیدم یه اقایی میاد به خ ...

دقیقا چه روزای مزخرفی داریم این روزا 

کاش زودتر بگذرن 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
اره خدا رو شکر تازه مرخص شدم ولی چقدر روز مزخرفی بود چقدر،ازمایش و  سونو و فشارم شد قوز،بالا قو ...

خداروشکر زهرا جون، انشالله هر چی خیر برات پیش بیاد، ولی حتما برو دکتر کاراتو انجام بده که در اینده نزدیک یک بارداری سالم داشته باشی

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
زهرا جان خوبی  نگفتن چرا پریود نشدی الان چطوری

همچی رحمم خوب بود و تو سونو هم شکمی هم داخلی مشکلی نبود گفتن تاخیرت زیاد نیست دو هفته دبگه دوباره چک شو اگه پریود نشدی نمیدونم انواع ازمایش داوم خدا رو شکر مشکلی نبود بتا هم یک بود ولی تو معاینه یهو چند تا لخته سباه دفع کردم ک گفتن احتنالا از قبل بوده و دهانه رحمم بسته بود کل دستام کبود شده از،بس بد رگ هستم و هر چی میگشتن رگ پیدا نمبکردن و سرم داره منفجر میشه از،اینهمه فشار عصبی 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
بچه ها خدا رو شکر بتا منفی بود ولی همچنان بستریم ازمایش های مختلف و سونو های مختلف از،صبح همه دستام ...

توکلت به خدا عزیزیم خداروشکر منفی بود

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹