2777
2789
من تواقدامم ۴تا نوربیون زدم فکرکنم بخاطرتکمیل ویتامین ب بدنم تهوعم کمترولی بازم دارم ببخشیدهمش بالام ...

مشکلی نداره امپول بزنی اخه من خیلی بد ویارم میگم از الان ویتامین ب بخورم

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی عزیزم ۳ ماه اول این ویار خیلی اذیت میکنه..انشاالله خدا خودش دلت و آروم کنه ..میدونم خیلی برات س ...

خیلی عزیزم دقیقاپارسالم این روزاحالم اینجوری بود ولی چی شد یه داغ سنگینش موندرودلم که تاابدباهام ومیسوزونتم

سلام عزیزدلم خیلی نگران زهرام اره عشقم دل درد دارم وصبحهاحالت تهوع دارم تادوبعدازظهرهیچی نمیتونم بخو ...

عزیزم من ۴ماهمم تموم شد همچنان اینجوریم...خیلیی بدتر..یکسره حالت تهوع..بیخیالش شو

سرگرمیم فقط نمازای واجبه ومستحب اینجوری اروم میشم هیچ کاری نمیتونم انجام بدم

بیشتر برو پیش مامانت اینا پیش خواهرات تا زمان برات زودتر بگذره ..من اینقدر حالم بد بود خون بالا میاوردم معدم داغون.

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
میتونی عصو گروه تلگرام بشی مامان روشنا هم عصو گروهه  اونم مرداد ماه دختر ۶ سالشو تو تصادف از دس ...

مرسی عزیزم رفتم پیج اینستا گرامشون 

شرمنده ام که هنوز بی تووووو نفس میکشم....دخترم.... 
مشکلی نداره امپول بزنی اخه من خیلی بد ویارم میگم از الان ویتامین ب بخورم

نه عزیزم ویتامین ب فایده نداره قبل باردارشدنت هفته ای یه نوروبیون بزن باردارشدی ویتامین ب بدنت کامل تهوعت خیلی کم میشه فقط ازالان بزن باردارشی نمیتونی بزنی

خیلی عزیزم دقیقاپارسالم این روزاحالم اینجوری بود ولی چی شد یه داغ سنگینش موندرودلم که تاابدباهام ومی ...

الهی عزیزم .انشاالله نی نی دختر باشه تا یه کم از غمت کمتر بشه.میدونم این غم فراموش شدنی نیست

عزیز دلم از خدا برات آرامش میخام..منم یه بچه میبینم مخصوصا نوزاد حالم بد میشه.بعضی موقع ها فکر میکنم ...

دقیقا منم کلی سوال تو ذهنمه وهمش درگیر این مسایلم باید یکی یه جوابی برای سوالام داشته باشه

شرمنده ام که هنوز بی تووووو نفس میکشم....دخترم.... 
مهرا میخواد یدفعه ای بیاد سوپرایزمون کنه بگه ماهکش تو سونو دوباره دیده

عزیزدلم خداازدلت بشنوه ترخدادعام کنیدیعنی میشه ماهکم تودلم باشه منکه نمیدونم چراامیدی ندارم بچه هامیگن خداجواب دلای شکسته روزودمیده دعام کنیدماهکم تودلم باشه