2777
2789
سلام دوستان خوندن پست خیلی از شماها دلم رو بی قرار کرد دوستایی که خونريزي دارن یا قراره عمل شن عزیزا ...

عزیزم قران بخون دعا بخون شاید یه کم ارومتر شی درد سختیه 

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هداناي عزيز ممنون از دعاي بسيار قشنگت  منم يراي بًوي عزيز براي اينكه پسر كوچولوت شاد بشه خيلي ...

ممنونم که تو حرم بیادمون بودی عزیزم انشالله با دلی آروم برگردی وحاجت روا بشی    

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
دختر ناز مامان امروز خیلی دلم برات تنگ شده دقیقا دوهفته پیش من پشت در عمل بودم وبرای تو دعای شفا میخ ...

امروز دقیقا ده ماه ویک ساعته که فرشتمو به خاک سپردن ومنم بالا سرش نشسته بودم فقط نگاه میکردم  بهار جان تمام حرفهاتو با جون ودل میفهمم اصلا انگار از زبون ودل من میگی 😭😭😭😭😭 این درد مگه درمان داره سوزش قلب سوزش جگر مگه درمان داره دیدی یکی یه قسمت از دستش یا یه جای دیگش میسوزه همیشه جاش معلومه داغ بچه های ما هم رو قلبمون حک شده شاید کمی سرد بشه ولی التیام پیدا نمیکنه همیشه کمبودشونو حس مکینیم تو همه لحظات     بهار جان خیلی ناارومی وجلوی مادرت هم نمیتدنی گریه زاری کنی یه تماس به شماره ای که غریبم جان فرستاده بگیر میگه با حرفاش اروم میشی  

غسل صبر انجام بده من اوایل همش انجام میدادم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
امروز دقیقا ده ماه ویک ساعته که فرشتمو به خاک سپردن ومنم بالا سرش نشسته بودم فقط نگاه میکردم  ب ...

سلام عزیزم،  تو اصلا غصه نخور فقط فکر نی نی تو دلت باش، امااااا امان از دل من، میگن زمان درستش میکنه اما بخدا من هی بی قرارتر میشم هی نبودش بیشتر به چشم میاد الان رفتم ازمایشگاه دیدم یه نوزاد اوردن برای خون، یعنی زدم زیر گریه یاد دخترک افتادم خانوما تعجب کردن از گریه هام، دیگه واینستادم اومدم بيرون

شرمنده ام که هنوز بی تووووو نفس میکشم....دخترم.... 

سمیرا جان امروز سوره حشر نوبت شما بود گلم انشالله حاجت روا بشی عزیزم ونی نی تو سالم بغل بگیری    وهمه ازمایشاتت سالم وبدون مشکل باشه آمیییین

سلام دوستان خوندن پست خیلی از شماها دلم رو بی قرار کرد دوستایی که خونريزي دارن یا قراره عمل شن عزیزا ...

عزیز دلم از خدا برات آرامش میخام..منم یه بچه میبینم مخصوصا نوزاد حالم بد میشه.بعضی موقع ها فکر میکنم دارم آدم حسودی میشم.یاسنگدل .بعد باز به خودم میام .میگم نه همه این فرشته ها آرش خودت هستن.مامان روشنا جون تو اینستا فیلم یه بچه رو گذاشته که تو یه خرابه داره زندگی میکنه .میگم خدایا چرا... این فرشته چه گناهی کرده تو این دوره..مامانش باید با آتیش خونش گرم کنه..چرا انسانیت فراموش شده .جهنم و بهشت کجاست .اونایی که اللن دارن تو جهنم زندگی میکنن اون دنیا هم میرن جهنم.اینقد سوال دارم .فکر کنم آخرش دیونه بشم.بعضی آدمها فقط نماز میخون ذکر میگن..ولی وقتی انسانیت فراموش کرده باشی چه فایده داره اون نماز و ذکر..به خودم میگم .من از صبح تا شب نماز بخونم..ولی ببینم یه بچه تو سرما تو خاک وگل زندگی میکنه کاری نکنم چه فایده داره.ای کاش کاری از دستم برمیامد. بهار عزیز این دنیا خیلی بی ارزش .هممون باید بریم .پس باید این تقدیرمون بپذیریم..میدونم حرفام سر و ته نداره..ولی دلم خیلی از این دنیا پر😔😔

وای عزیزم اینا همینان که مامان روشنا کمکشون میکنه

اره عزیزم

محمد پارسا تلگراممو حذف کرد حالا نتم ایقدر ضعیفه وصل نمیشع    ادرس پیجشو اینجا بزار بی زحمت عزیزم 

ماریا جان پیج روشنا هم بزار